Neler Yeni

Yemeksepeti Siber Saldırı Hakkında

Merhabalar, bugün Youtubede gezerken bir video düştü önüme ve yemeksepetinin siber saldırıya uğradığını söylüyordu. Biraz daha araştırdıktan sonra başka bir videoda şifrelerin değiştirilmesi gerektiğini söylüyordu ama hiçbir yerde şifre bilgileri ele geçirildi diye bir haber görmedim. (O anki heycanla tüm şifrelerimi değiştirdim.) gerek var mıydı böyle bir şeye? (Konuyu nereye açacağımı bilemedim ilk konum.)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhabalar, bugün Youtubede gezerken bir video düştü önüme ve yemeksepetinin siber saldırıya uğradığını söylüyordu. Biraz daha araştırdıktan sonra başka bir videoda şifrelerin değiştirilmesi gerektiğini söylüyordu ama hiçbir yerde şifre bilgileri ele geçirildi diye bir haber görmedim. (O anki heycanla tüm şifrelerimi değiştirdim.) gerek var mıydı böyle bir şeye? (Konuyu nereye açacağımı bilemedim ilk konum.)
Önlemini almışsın. Yanlış bir şey yok.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Tahminimce 10 gün önceki twitch hesabıma yapılan Şifre denemesi de buna aitti.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sadece Gmail şifresini değiştirmek yeterli mi?
Benim bütün şifrelerim aynı, her yerde.
Tek tek uğraşacak mıyım?
Hocam gmail , bankacılık şifreleriniz vs ayrı olsun. Mazallah bir şifreniz patlarsa gg olursunuz.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Hiç güven kalmadı arkadaş ya.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ben hepsini tek tek değiştirdim. Maalesef bende sizin gibi aynı yapmıştım bir dahada aynı hataya düşmem.
Size önerim bir şifre şablonu belirleyin ama birçok varyasyonu olabilecek şekilde. Temelde şifre aynı olacak ama genelde farklı olacak.

Top Bottom