- Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam, Discord, Epic Games, İnstagram, Twiter vs. uzadıkça gider.mail dışında ne değiştirilebilir ki
Steam, Discord, Epic Games, İnstagram, Twiter vs. uzadıkça gider.mail dışında ne değiştirilebilir ki
Aynı şifreyi kullanın demiyorum işte. Bir şablon olacak ama bu kendi belirlediğin koşullara göre değişkene de sahip olacak.Aynen ama her yerde aynı şifreyi kullanmak aşırı derecede yanlış
Hepsini tek tek değiştirmiştim ama bunu duymak iyi oldu.Bildiğim kadarıyla şifreler SHA-256 algoritmayla saklanıyormuş.Eğer şifreleri aldılarsa bile bu algoritmayı çözmek yaklaşık 100 yılı buluyormuş ama tedbir almakta fayda var.
Aynen ben de sana hak verdimAynı şifreyi kullanın demiyorum işte. Bir şablon olacak ama bu kendi belirlediğin koşullara göre değişkene de sahip olacak.
ben değiştiremiyordum şifreyi yazıyordum hesaba girmiyordu eğer böyleyse gerçekten rahatladımBildiğim kadarıyla şifreler SHA-256 algoritmayla saklanıyormuş.Eğer şifreleri aldılarsa bile bu algoritmayı çözmek yaklaşık 100 yılı buluyormuş ama tedbir almakta fayda var.
Yemek sepetinin sahibi soğuk su sipariş etmiştir.Önlemini almışsın. Yanlış bir şey yok.
bende de öyle üşeniyom değiştirmneyeSadece Gmail şifresini değiştirmek yeterli mi?
Benim bütün şifrelerim aynı, her yerde.
Tek tek uğraşacak mıyım?
Sikinti yemeksepeti sebebi ile cikmaz ama bi gun o sikinti sizden aci aci cikacak.Google böyle gösteriyor ama sıkıntı çıkmaz değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Her yerde aynısını kullanıyorum demiştim.
Siifreyi bulmaya calisan adam usnemiyo ama.bende de öyle üşeniyom değiştirmneye