Neler Yeni

Yemekten sonra aşırı tatlı ihtiyacı.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Çok fazla kilom yok ancak psikolojik olarak kilo veremiyorum. Boyum 1.86 ve 88 kiloyum. Eylül ayında 75 kilo civarındaydım ve birden bu kadar kilo aldım. Görünüş olarak fazla sıkıntım yok ancak birden bu kadar kilo alınca kıyafetlerim olmamaya başladı. Kendimi de ağır hissediyorum. Yemek yedikten sonra canım aşırı derece de tatlı çekiyor. Bunun bir sağlık sorunuyla bağlantısı olabilir mi? Eğer yemekten sonra tatlı yemezsem elim ayağım titriyor neredeyse. Yemek yemekden çok tatlı yiyerek kilo aldım. Bilenler varsa bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
İnsülin direncin olabilir.
Ve gizli şeker.

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
ilkay berber
Çok fazla kilom yok ancak psikolojik olarak kilo veremiyorum. Boyum 1.86 ve 88 kiloyum. Eylül ayında 75 kilo civarındaydım ve birden bu kadar kilo aldım. Görünüş olarak fazla sıkıntım yok ancak birden bu kadar kilo alınca kıyafetlerim olmamaya başladı. Kendimi de ağır hissediyorum. Yemek yedikten sonra canım aşırı derece de tatlı çekiyor. Bunun bir sağlık sorunuyla bağlantısı olabilir mi? Eğer yemekten sonra tatlı yemezsem elim ayağım titriyor neredeyse. Yemek yemekden çok tatlı yiyerek kilo aldım. Bilenler varsa bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
su içtiğiniz halde susamaya devam ediyorsanız şeker olabilir bir şeker ölçtürün

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsülin direncin olabilir.
Ve gizli şeker.
İnsülin direnci muhabbetini doktor tanıdığım da söylemişti. Gizli şeker nasıl oluyor tam olarak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

su içtiğiniz halde susamaya devam ediyorsanız şeker olabilir bir şeker ölçtürün
Su içtikçe susama oluyor gibi aslında. Genelde su içmezsem gün içinde maks 1 bardak içerim ama yanıma bir şişe falan koyarsam içtikçe içerim. İçtikçe biraz susuzluğum geçer 10 dakka sonra tekrar susarım.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
İnsülin direnci muhabbetini doktor tanıdığım da söylemişti. Gizli şeker nasıl oluyor tam olarak?
Hastaneye gidiyorsun şeker yüklemesi yapılıyor.
Saat başı galiba kanını alıyorlar.
Elinde damar yolu ile geziyorsun.
Arada şekerli şeyler veriyorlar.
Kanının tepkimesine bakıyorlar.

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
ilkay berber
siz en kısa sürede gidin

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hastaneye gidiyorsun şeker yüklemesi yapılıyor.
Saat başı galiba şekerini ölçüyorlar.
Arada şekerli şeyler veriyorlar.
Kanının tepkimesine bakıyorlar.
Yarın bir hastahaneye gideceğim. Bir sorun olduğu belli.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre

.......

80+ Bronze
Maalesef eskiden bende de oluyordu.Tatlı yedikten sonra da tuzlu bir şey istiyordum.Sağlık sorunu yoktu.Normal kilo verip kendimi kısıtlayınca düzeldi.Yine de doktora görün.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Maalesef eskiden bende de oluyordu.Tatlı yedikten sonra da tuzlu bir şey istiyordum.Sağlık sorunu yoktu.Normal kilo verip kendimi kısıtlayınca düzeldi.Yine de doktora görün.
Yemin ederim dediğiniz şeyin aynısı bende de oluyor. Tatlıyı yedikten sonra bir de üstüne tuzlu canım çekiyor. Allahtan tuzludan az yesem kesiyor ancak tatlı kesinlikle az yesem kesmiyor.

Top Bottom