Neler Yeni

Yardım Yeni abonelik alacağım hangi iss?

Spacee

80+
Arkadaşlar bulunduğum yerde en iyi hangisi çekioyr en düşük pingi hangisi veriyor vs. Diye nasıl anlayabilirim altyapı sorgulayınca hepsi 82mbps veriyo.
Bir de başta netspped geçmeyi düşünüyordum ama gıbırnet, comnet vs. Daha uyguna geliyor gıbırneti de eskiden başka bi yerde kullanıyordum çok sıkıntısını görmedim öneri ve tavsiyeler için simdiden teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ahmet Çebi
Anladım reis, en mantıklısı netspped mi sence yani suan?
Netspeedi bende kullanmıştım vdsl altyapıda, gayet memnundum. 1 yıl falan kullandım aşağı yukarı, 1 kere internet gitti sadece onu da iletişime geçtiğimizde TT kaynaklı olduğunu öğrendik. Gecikmesi yüksek değildi ve vaadedilen hızları sağlıyordular.

Sırf daireye fiber çekecekler siye superonline geçtik, taahhüt bitsede kurtulsak 🙃.

Daha önce millenicomu da kullandım, fena değildi ben kullanırken ama atıyorum internet gidiyor, arıza vs oluyor, konuşacak adam yok. Whatsapptan yazıyorsun bot cevap veriyor, insana bağlanmak için 40 takla atman gerekiyor. Uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum.

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
YONDAİME
türkcell alt yapısı varsa fiber 1000 mb öneririm bende kullanıyorum dehşet bişey
Mesaj otomatik birleştirildi:

1727625710920.png
700 tl gibi fiyatı vardı galiba

sirefeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
efe baki
Ben turkcelle geçtim Vodafone 12 gün internet çekmeyince 100mbps aldım ama gariptir şuanda 300-400 mbps çekiyor uploadda 60 70

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,091
Üyeler
163,431
Son üye
bertanxxx
Top Bottom