Neler Yeni

Yeni açtığım g maili çaldırdım ve geri alamıyorum

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
Her türlü denemeyi yaptım ne yazık ki alamıyorum hesabı
Hesabı bizzat ben açtım fakat google pek yardım edemiyor çünkü neredeyse her şeyi kendi telefonun üzerine almış
Yardımlarınız için simdiden teşekkürler
Telefona dahil erişemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Emir Alkan
eposta içinde önemli birşeyler var mıydı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Hesabını açarken hiçbir güvenlik doğrulamasını yapmadınız mı? Bilgileri değiştirebilmesi için doğrulama gerekir.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabını açarken hiçbir güvenlik doğrulamasını yapmadınız mı? Bilgileri değiştirebilmesi için doğrulama gerekir.
Maalesefki açarken sonra yaparım diyip yapmamıştım sanırım hesabı hiçbir şekilde alamayacağım
Fakat hesabın ne zaman açıldığına dair bilgilere sahibim önceki şifresini de biliyorum

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN
Yeni açtığınız maili nasıl çaldırdınız merak ettim doğrusu, geçmiş olsun.
Kurtarma e postası ve telefon doğrulamasını kendi üstüne aldıysa işiniz çok ama çok zor belki imkansız.
Tek çare google ile destek talebi üzerinden iletişime geçip hesabın size ait olduğunu bir şekilde kanıtlamaya çalışmak. Sizden isteyecekleri spesifik bilgilerle belki sonuca ulaşabilirsiniz. Deneyin ve hep beraber görelim hocam

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni açtığınız maili nasıl çaldırdınız merak ettim doğrusu, geçmiş olsun.
Kurtarma e postası ve telefon doğrulamasını kendi üstüne aldıysa işiniz çok ama çok zor belki imkansız.
Tek çare google ile destek talebi üzerinden iletişime geçip hesabın size ait olduğunu bir şekilde kanıtlamaya çalışmak. Sizden isteyecekleri spesifik bilgilerle belki sonuca ulaşabilirsiniz. Deneyin ve hep beraber görelim hocam
Tamam hocam peki nasıl ulaşabilirim? Aradımda bulamadım
Saolun.

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN
Hocam buradan denedim aynı döngüde dolaşıp duruyorum
Poco telefona gönderildi, bu maile gönderildi gibi
Hocam sizi şifremi unuttum ekranına yönlendirmedim ki bu ekranda normalde doğrulama için sorular sorar sizde cevap verirsiniz, size ait olduğunu anlamaya çalışır sistem. Şuan deneyemediğim için yorum da yapamıyorum belki de haklısınız ben görmediğim için bilemiyorum. Aklıma farklı bi yol da gelmiyor, üzgünüm hocam

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
Hocam sizi şifremi unuttum ekranına yönlendirmedim ki bu ekranda normalde doğrulama için sorular sorar sizde cevap verirsiniz, size ait olduğunu anlamaya çalışır sistem. Şuan deneyemediğim için yorum da yapamıyorum belki de haklısınız ben görmediğim için bilemiyorum. Aklıma farklı bi yol da gelmiyor, üzgünüm hocam
Olsun hocam zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Top Bottom