Neler Yeni

Çözüldü✓ yeni aldığım 4.5 ay oldu 2 aydır boş duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan
harddiski alma amacım oyunalrı depolamak içindi fakat aldığım harddisk başlıkta yazdığı gibi 2 aydır boşta duruyor nedeni çok geç açılma sorunu bilgisayarcıya gittim bakmadı bile kasanda sorun var dedi benimde aklıma forum geldi acaba yardım edebilirmisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bad sector var mı diye tarattın mı?

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
harddiski alma amacım oyunalrı depolamak içindi fakat aldığım harddisk başlıkta yazdığı gibi 2 aydır boşta duruyor nedeni çok geç açılma sorunu bilgisayarcıya gittim bakmadı bile kasanda sorun var dedi benimde aklıma forum geldi acaba yardım edebilirmisiniz
Ben öyle bilgisayarcının ... herneyse hocam, yukarda da denildiği gibi Bad Sector taraması yapın, diskte problem varsa çıkar.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bilgisayarcıya güvenme asker arkadaşın bile olsa,arkadaşlar yazmış zaten onları yap.

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ng3
Harddiskin sağlık durumu nedir onu da kontrol edermisiniz toplam yazılan veri ve çalışma saatini de kontrol etmenizi tavsiye ederim geçen gün bir arkadaşta sıfır diye bir disk almıştı 800 saatlerde falandı sizin ki de belki öyledir.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan
Harddiskin sağlık durumu nedir onu da kontrol edermisiniz toplam yazılan veri ve çalışma saatini de kontrol etmenizi tavsiye ederim geçen gün bir arkadaşta sıfır diye bir disk almıştı 800 saatlerde falandı sizin ki de belki öyledir.
O zaman HDD ölmüş. Garantisi varsa yollayın.
damaged 100% blocks yazıyor anladım hepsiburadadan seageta ten almıştım galiba yenilenmiş olarak satıyorlar anlamadım yani

Top Bottom