Çözüldü✓ yeni aldığım 4.5 ay oldu 2 aydır boş duruyor

Reaksiyon skoru
6
harddiski alma amacım oyunalrı depolamak içindi fakat aldığım harddisk başlıkta yazdığı gibi 2 aydır boşta duruyor nedeni çok geç açılma sorunu bilgisayarcıya gittim bakmadı bile kasanda sorun var dedi benimde aklıma forum geldi acaba yardım edebilirmisiniz

Bad sector var mı diye tarattın mı?

harddiski alma amacım oyunalrı depolamak içindi fakat aldığım harddisk başlıkta yazdığı gibi 2 aydır boşta duruyor nedeni çok geç açılma sorunu bilgisayarcıya gittim bakmadı bile kasanda sorun var dedi benimde aklıma forum geldi acaba yardım edebilirmisiniz
Ben öyle bilgisayarcının ... herneyse hocam, yukarda da denildiği gibi Bad Sector taraması yapın, diskte problem varsa çıkar.

Bilgisayarcıya güvenme asker arkadaşın bile olsa,arkadaşlar yazmış zaten onları yap.

Harddiskin sağlık durumu nedir onu da kontrol edermisiniz toplam yazılan veri ve çalışma saatini de kontrol etmenizi tavsiye ederim geçen gün bir arkadaşta sıfır diye bir disk almıştı 800 saatlerde falandı sizin ki de belki öyledir.

Harddiskin sağlık durumu nedir onu da kontrol edermisiniz toplam yazılan veri ve çalışma saatini de kontrol etmenizi tavsiye ederim geçen gün bir arkadaşta sıfır diye bir disk almıştı 800 saatlerde falandı sizin ki de belki öyledir.
O zaman HDD ölmüş. Garantisi varsa yollayın.
damaged 100% blocks yazıyor anladım hepsiburadadan seageta ten almıştım galiba yenilenmiş olarak satıyorlar anlamadım yani

Geri