Güzel, hayırlı olsun
h.o bence güzel
HYRL OLSN
ne 1500 tlmi ben indirim olmadan önce 2k ya almıştı indirim olmadan önceki fiyatıda 2k dı
Bende aldım hayırlı olsun güle güle kullan
hayılır olsun bendede var çok güzel
Başlığa ithafen yazmıştım, @crazyreign abim değişti.
şuanda samsung va panel kullanıyorum bu panelde va bi değişik hissedermiyim va diye kötü müGayet güzel ve ucuz.
hiç sorun yaşamadım dez avantajınıda görmedim sadece pivot özelliği yok oda çok gerekli değil bence sağa sola üste aşayıa dönüyor yukarı kaldır alta indir gibi özellikleri var çok memnunum ve üstüne avantaj olarak 4 tane usb girişi var monitörde kullanıyorum arada kulaklık jak girişideDEZ AVANTAJI VAR MI SENCE ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR SÖYLERMİSİN
kötü değil va bence güzel görüntü alıyorum ilk monitörüm belkide o yüzdendir diğer panelleri bilmiyorum ips felan ama va gayet iyişuanda samsung va panel kullanıyorum bu panelde va bi değişik hissedermiyim va diye kötü mü
Yok canım niye bi kötüsü olsun ki gayet iyi bence.şuanda samsung va panel kullanıyorum bu panelde va bi değişik hissedermiyim va diye kötü mü
ben de senin gibiyim sipariş verdim bekliyorum ama alıcaksanMemnun musun monitörden? Almayı düşünüyoruz da.
Hareket ettirebiliyoruz, sadece dikey olarak hareket ettiremiyoruz AOC'u. IPS gözlerini çok yorar diye düşünüyor arkadaşım. O yüzden MSI'dan vazgeçti.ben de senin gibiyim sipariş verdim bekliyorum ama alıcaksan
MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX G241 ITOPYA'da.www.itopya.com
bunuda bak ıps bu daha iyi ama sipariş verdğimde olna özellkler yok monitorun hareket etmesi gibi sanırsam araştır iyice
bende 30 dakika önce sipariş ettim görüşlerinizi alabilir miyim ?yeni aldım
AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI 2xDP FreeSync Premium Curved Gaming Monitör
AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI DP VGA VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI DP VGA VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C24G2AE ITOPYA'da.www.itopya.com
link bu youtubede bulamadım inceleme videosu falan sizce nasıl itopyadan aldım sizce ne zaman gelir bu akşam sipariş verdim
daha gelmedi çarşamba günü kargol
Geldimi kargonuz ?daha gelmedi çarşamba günü kargolancakmış