Yeni Aldığım Bilgisayar Sizce Nasıl ?

Reaksiyon skoru
59
Merhaba arkadaşlar 3800 e özelleştirerek aldım sizce nasıl LoL de kaç FPS alırım ?

Ekler

• Screenshot_2020-11-26-22-21-51-331_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-26-22-21-51-331_com.android.chrome.jpg
    549.2 KB · Hit: 75
Merhaba arkadaşlar 3800 e özelleştirerek aldım sizce nasıl LoL de kaç FPS alırım ?
kasa sorunlu ssd sorunlu diye biliyorum
ekran kartı düşük kalmış 200 tl daha ekleyerek bunu alabilirdin

Niye foruma sormadan alıyorsun ya? Hevesini kırmak istemem ama kötü bir sistem.

PSU ve adata SSD çöp.
En yüksek bütçeniz nedir?

Kötü. Gamegarajda 4000 TL ye 3100 1650 Super vardı iptal edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AH BE ÇOK ÜZÜLDÜM ŞİMDİ BUNA 12 TAKSİTLE ALDIM KREDİ KARTIYLA İPTAL DURUMUNDA TUTAR KARTA TAKSİT TAKSİT GELİYOR TÜH BE

SSD kronik sorunlu bir model.
PSU C4 desek yeridir
Böyle bir sistem yerine biraz zorlarsan 1650 toplanabilir veya apu.

ARKADAŞLAR POLLUX BF C04 MÜ ALIYIM DİĞERİNİ İPTAL EDİP NE DİYORSUNUZ ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye foruma sormadan alıyorsun ya? Hevesini kırmak istemem ama kötü bir sistem.
PİŞMAN OLDUM VALLA ACELE ETTİRDİ ERKEK KARDEŞİM

PSU ve adata SSD çöp.
En yüksek bütçeniz nedir?
bunları neye dayanarak söylüyorsunuz bilmiyorum ama 1 yıldır game power 80+ silver bi psu kullanıyorum daha hiç sıkıntı yapmadı ona bakılırsa corsair gibi dev markaların da kalitesiz ürünleri olabiliyor yani bi markanın sırf bazı ürünleri kötü diye ona c4 veya çöp diyemezsiniz bunu gamepower psu ve monitör kullanan biri olarak içtenlikle söylüyorum ama dediğiniz gibi arkadaşın sistemi kötü o fiyata 1650s veya 1650 alınabilirdi....

bunları neye dayanarak söylüyorsunuz bilmiyorum ama 1 yıldır game power 80+ silver bi psu kullanıyorum daha hiç sıkıntı yapmadı ona bakılırsa corsair gibi dev markaların da kalitesiz ürünleri olabiliyor yani bi markanın sırf bazı ürünleri kötü diye ona c4 veya çöp diyemezsiniz bunu gamepower psu ve monitör kullanan biri olarak içtenlikle söylüyorum ama dediğiniz gibi arkadaşın sistemi kötü o fiyata 1650s veya 1650 alınabilirdi....
sen de sorun çıkmadı diye başka insanlarda sorun çıkmayacak diye bir şey yok . gamepower psu lar kalitesiz oluyor

sen de sorun çıkmadı diye başka insanlarda sorun çıkmayacak diye bir şey yok . gamepower psu lar kalitesiz oluyor
o zaman ben de derim ki onlarda çıktı diye kalitesiz olması gerekmiyor gamepower gayet kaliteli bi marka yediremeyenler varsa orasına karışmam bırakın çatlasınlar ama kaliteli marka hem sen hiç gamepower monitör veya klavye veya mouse veya kulaklık kullandın mı ki bunu söylüyorsun tmm psu lar kalitesiz olsa bile bu marka sadece psu mu üretiyor

Geri