Neler Yeni

Yardım Yeni aldığım işlemcim 90 derecelerde

Emin Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emin Can
Arkadaşlar bugün elime ulaşan parçalarımı kasama montaj yapıp kötü bir manzara ile karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim
Rampage HELIOS C17 model sıvı soğutucu aldım işlemcimde ryzen 5 9600x boşta derece bu şekilde yanlış bir bağlantı mı var yoksa sıvı soğutucu mu ağrızalı

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 22

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Tayfun Balım
Arkadaşlar bugün elime ulaşan parçalarımı kasama montaj yapıp kötü bir manzara ile karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim
Rampage HELIOS C17 model sıvı soğutucu aldım işlemcimde ryzen 5 9600x boşta derece bu şekilde yanlış bir bağlantı mı var yoksa sıvı soğutucu mu ağrızalı
montaj hatalıdır, soğutucunun tabanındaki jelatini sökmemişsinizdir.

oEnesQlf

80+ Silver
Bu videoyu izleyip tekrar tak eğer herseyi doğru yaptıysan ve hala yüksekse iade et

Emin Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emin Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her şeyi kontrol ettim bir sıkıntı görünmüyor ama bu sıvı soğutucuyu işlemciye bağladığımız yerden tıkır diye ses geliyor

Top Bottom