Yardım Yeni aldığım işlemcim 90 derecelerde

Emin Can

80+
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar bugün elime ulaşan parçalarımı kasama montaj yapıp kötü bir manzara ile karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim
Rampage HELIOS C17 model sıvı soğutucu aldım işlemcimde ryzen 5 9600x boşta derece bu şekilde yanlış bir bağlantı mı var yoksa sıvı soğutucu mu ağrızalı

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 50
Arkadaşlar bugün elime ulaşan parçalarımı kasama montaj yapıp kötü bir manzara ile karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim
Rampage HELIOS C17 model sıvı soğutucu aldım işlemcimde ryzen 5 9600x boşta derece bu şekilde yanlış bir bağlantı mı var yoksa sıvı soğutucu mu ağrızalı
montaj hatalıdır, soğutucunun tabanındaki jelatini sökmemişsinizdir.

Bu videoyu izleyip tekrar tak eğer herseyi doğru yaptıysan ve hala yüksekse iade et

Her şeyi kontrol ettim bir sıkıntı görünmüyor ama bu sıvı soğutucuyu işlemciye bağladığımız yerden tıkır diye ses geliyor

"Rampage HELIOS C17 model sıvı soğutucu aldım " dan sonrasını okumak içimden gelmedi maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,825
Üyeler
188,172
Son üye
Galatasaryy
Geri