Neler Yeni

Yeni aldiğim kioxia exceria sata ssd sağlığı 80'e düştü

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Dinçel
1731288187809.png

Az önce bilgisayarı açmaya çalışmıştım yükleme ekranına girmişti ben de longline ssd'nin güç kablosunu çıkarttım windows ona kurulu çünkü. Tabi windows ona baglı oldugu icin bios'a atti sirf. Tekrar taktığımda bilgisayar açıldı. Hd sentinel'e girdiğimde böyle bir şey ile karşılaştım, longline'dan beklerken kioxia baya hata vermiş. Neden bilgisayarım yükleme ekranında kaldı?

cornlov

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Az önce bilgisayarı açmaya çalışmıştım yükleme ekranına girmişti ben de longline ssd'nin güç kablosunu çıkarttım windows ona kurulu çünkü. Tabi windows ona baglı oldugu icin bios'a atti sirf. Tekrar taktığımda bilgisayar açıldı. Hd sentinel'e girdiğimde böyle bir şey ile karşılaştım, longline'dan beklerken kioxia baya hata vermiş. Neden bilgisayarım yükleme ekranında kaldı?
Kronik sorunlu bir model o.
Aynısını satın almıştım. 15-20 gün kullanabildim. Sistemde sürekli saçma sorunlar çıkartıyordu. En son iade ettim Amazon'a
(İade etmeni öneririm)

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Yılmaz
Alıntıyı görüntüle
Bunlar yeniden markalanmis düşük kalitenin biraz üstü ssdler 2 Side

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Kerem Eldes
Alıntıyı görüntüle
Aynı ssd yi 4 senedir kullanıyorum, hala %74 nasıl oldu acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Dinçel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iade et. Diske bir şey yapmadıysan iade et.
Düzeldi su an saglık tekrar 100 gösteriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kronik sorunlu bir model o.
Aynısını satın almıştım. 15-20 gün kullanabildim. Sistemde sürekli saçma sorunlar çıkartıyordu. En son iade ettim Amazon'a
(İade etmeni öneririm)
Amazon üzerinden aldım ama anakarta sokette sorun olabilir diye düşündüm. Bir süre daha kullanacagım.

Bu model zaten kronik sorunlu mümkünse iade et

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Toshiba kioxia oldu bildiğim kadarıyla ya da ortak şirket eski toshiba SSD lerde çok çabuk sağlık düşüyordu

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Tekin Ayber
Aynı ssd den ben de 2 adet almıştım ve sağlıkları 1 aydan fazla olduğu halde %100 hala... Sıkıntı olmadı bende.
Kendi bilgisayarımda ise samsung 1tb kullanıyorum, dram li... Bilgisayar eskiden reset atarsa windows onarım ekranında açılıyordu ama şimdi herhalde dramden kaynaklı olsa gerek bilgisayar reset attı mı hiç bi şey olmamış gibi windows açılıyor ve hatta tarayıcıda geri yükle tercihleri sıkıntısız geliyo :) samsung işi biliyor. eski ssd dram siz idi.

ScreenHunter 117 (01).jpg

sağlığı %98 ama hiç azalmadı, 2. el ucuza aldım çünkü...:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,254
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom