Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni aldığım koltuk. Üstüne oturunca kendiliğinden aşağı iniyor.

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
Yeni aldığım ve kurulumu yaptığım ofis/oyun koltuğu sağ altındaki mandalına basmamama rağmen üstüne oturduğumda aşağı iniyor. Bu üreticiden kaynaklı bir hata mı? Yoksa düzeltebilir miyim kendim? Bu işten anlayanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Yeni aldığım ve kurulumu yaptığım ofis/oyun koltuğu sağ altındaki mandalına basmamama rağmen üstüne oturduğumda aşağı iniyor. Bu üreticiden kaynaklı bir hata mı? Yoksa düzeltebilir miyim kendim? Bu işten anlayanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
marka model ne büyük ihtimalle kurulumda hata yapmışsındır

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Usluca
koltuğun neresinden kaynaklı sorun yaşıyorsan vidosunu çekip o videoyu YouTube ye yükler misinin sonrasında buraya bağlantısını paylaşırsın bizde sorunun neyden kaynaklandığını daha iyi anlayabiliriz

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
marka model ne büyük ihtimalle kurulumda hata yapmışsındır
https://www.sedunamobilya.com/seduna-benin-ofis-koltugu-yonetici-koltugu-sabit-kol

İnternetten baktım biraz genelde pistonun arızalı olmasından kaynaklı bir problem olduğunu söylemişler. Ama koltuk da kargodan bugün geldi işten gelip kurdum bu şekilde oldu.

Mesaj otomatik birleştirildi:

koltuğun neresinden kaynaklı sorun yaşıyorsan vidosunu çekip o videoyu YouTube ye yükler misinin sonrasında buraya bağlantısını paylaşırsın bizde sorunun neyden kaynaklandığını daha iyi anlayabiliriz
Hocam koltuğa oturunca yukarı-aşağı çıkıp inmesini sağlayan mandala dokunmadan kendiliğinden aşağı düşüyor koltuk yer cücesi gibi kalıyorum.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Furkan Özlü
Tamamen mi azıcık mı? Sanırım biraz kilolusunuz. Bir anda sandalyeye oturduğunuz zaman çok az aşağı iner. Normaldir. Ama en yüksekten tamamen aşağı iniyorsa sorun var demektir.

MRERAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Rıza Erat
Arızalı piston denk gelmiştir sana tamamen iniyorsa az bişey inip yaylanıyorsa normaldir

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
Tamamen mi azıcık mı? Sanırım biraz kilolusunuz. Bir anda sandalyeye oturduğunuz zaman çok az aşağı iner. Normaldir. Ama en yüksekten tamamen aşağı iniyorsa sorun var demektir.
80 kiloyum. Tamamen aşağı iniyor.

Arızalı piston denk gelmiştir sana tamamen iniyorsa az bişey inip yaylanıyorsa normaldir
tamamen aşağı iniyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,165
İsim
yusuf ecer
https://www.sedunamobilya.com/seduna-benin-ofis-koltugu-yonetici-koltugu-sabit-kol

İnternetten baktım biraz genelde pistonun arızalı olmasından kaynaklı bir problem olduğunu söylemişler. Ama koltuk da kargodan bugün geldi işten gelip kurdum bu şekilde oldu.

Hocam koltuğa oturunca yukarı-aşağı çıkıp inmesini sağlayan mandala dokunmadan kendiliğinden aşağı düşüyor koltuk yer cücesi gibi kalıyorum.
Amortisör arızalı muhtemelen. Firmaya yazıp destek alın yenisini yollarlar.

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
Güncelleme: Aldığım koltuğun amortisörü bozukmuş. Firmaya yazdığım gibi sağ olsunlar hiç zorluk çıkarmadan yeni amortisör gönderimi sağladılar. Onu takınca problem çözüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,711
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom