Neler Yeni

Yeni aldığım laptoba driver bulamıyorum

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,296
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

QRuder

80+ Silver
Bu siteye girin laptopun altında bulunan S/N Yerinde yazan kodu yazın çıkacaktır
Hocam bu siteyi de denedim , girdim herşeyini , site açıldı oraya kdr problem yok, sonra sürücüler aranıyor gibi bir yazı çıktı bekledim bekledim yaklaşık 45 dk , kapattım sonra ,nerede problem var ben çözemedim

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Olmuyo hocam bende çözemedim olayı çok sinirlendim klavyeyi kırıcaktim bıraktım daha uğraşmayı , ülkenin halinden freedos satıyorlar PC leri aha şöyle uğraşıyorsunuz ya. Ses driveri ve konuya attığım ilk mesajdaki fotoğrafta bulunan diğer aygıtlar kısmındaki şeylerin driverlarini bir türlü yapamadım hala bıraktım bilgisayarcıya götürcem son çare ,kimseye emanet edilmez bu devirde ne yapacağı belli mi saf herif birden içinden bişey sökmek için açar garanti dışı kalmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baya baya yeni laptop aldım ama kullanamiyorum

Hocam bu siteyi de denedim , girdim herşeyini , site açıldı oraya kdr problem yok, sonra sürücüler aranıyor gibi bir yazı çıktı bekledim bekledim yaklaşık 45 dk , kapattım sonra ,nerede problem var ben çözemedim
sürüyü arama yerinin altında +TÜM sürücüler yazıyor oraya tıklayarak manuel indirebilirsiniz
hp.PNG

QRuder

80+ Silver

sürüyü arama yerinin altında +TÜM sürücüler yazıyor oraya tıklayarak manuel indirebilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
sağolasın hocam senin attığın linkten direkt indiriyor büyük ihtimal ile seninki de olur ben bi şekilde hallettim şuan birkaç driver kurdum, ses sürücüsü problemdi bende özellikle bide laptopun dokunmatik ekranı calısmıyordu oranın surucusu nedır onu bilmiyorum ikisi büyük problem yarattı sonra bir şekilde kurdum birşeyler realtekin sitesinden felan kurdum ses için sonra aklıma onu kurup win 11 e yükseltmek geldi, yaptım ve şuan hepsi yüklü her şey sorunsuz çalışıyor gördüğüm kadarı ile fakat laptobun hopörlöründen mi içinden mi çözemedim bir tıkırtı geliyor arada bi tık ediyo tık tık ediyo gidiiyo çözemedim troll felan değil ha içerden biri tıklatır gibi ses geliyor

Top Bottom