Neler Yeni

Yeni̇ Aldiğim Laptop Ekran Arka Kasasindaki̇ Sorun Hakkinda

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Selim
Arkadaşlar geçtiğimiz hafta Asus G614JV modeli laptop aldım. Kutusunu açınca ekran arka kasasında plastiğin köşe kısmında çöküntü olduğunu farkettim. Çöküntü ekranda sorun oluşturmuyor ancak mide bulandırıyor. iade süresi dolmadı henüz ancak iade etmek yerine yenisi ile değiştirirlermi ya da servise gönderip arka kasasını değiştirmek mi mantıklı olur. destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
IMG_20230402_002530.jpg

Cihangir

80+ Gold
direk iade et yada değişim iste

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,115
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Servis donanımsal sorunlarla ilgileniyor, fiziksel hasarlar için ücret talep ediyor. Boşuna servise yollama. Satın aldığın site de "Neden kargo raporu tutmadınız?" gibi safsatalarla sizi karşılayabilir. İmkanınız varsa hemen iade edin.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Arkadaşlar geçtiğimiz hafta Asus G614JV modeli laptop aldım. Kutusunu açınca ekran arka kasasında plastiğin köşe kısmında çöküntü olduğunu farkettim. Çöküntü ekranda sorun oluşturmuyor ancak mide bulandırıyor. iade süresi dolmadı henüz ancak iade etmek yerine yenisi ile değiştirirlermi ya da servise gönderip arka kasasını değiştirmek mi mantıklı olur. destekleriniz için şimdiden teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
Ben de msı gl75 laptop var aynı şekilde 2-3 tane böyle gamzesi var neden oldu ne ara oldu bilmiyorum bile ancak kullanıma sorun değil gibi zamanla alışırsın göndersen bile kullanıcı hatası deyip geri yollamaları büyük olasılıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada üzerinden aldım. Mağaza Teknorya diye bir firma. donanım özelliklerinden dolayı hoşuma gitmişti ama değişim yaparlarmı henüz sormadım. takıntılı bir adamım ama 13650hx ve 4060 ekran kartı donanımında şu anda hiçbiryerde stokta yok sadece gpnteknolojide var o da 40bin lira. 9 nisana kadar yasal olarak iade süresi var olmazsa mağaza ile irtibata geçiyim değişim talep ediyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de msı gl75 laptop var aynı şekilde 2-3 tane böyle gamzesi var neden oldu ne ara oldu bilmiyorum bile ancak kullanıma sorun değil gibi zamanla alışırsın göndersen bile kullanıcı hatası deyip geri yollamaları büyük olasılıklı
dediğiniz gibi iç donanımda sorun olsa belki garanti kapsamına girer. bu gamzeler için kullanıcı hatası demeleri muhtemel görünüyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom