normal web gezintisinde bile işlemci sıcaklığı 60 dereceleri görüyor üstümde olduğu için bacağım yanıyor normal bir durum mu alalı 3 gün oldu teşekkürler
Normal sanırım. Oyunlarda kaç oluyor?normal web gezintisinde bile işlemci sıcaklığı 60 dereceleri görüyor üstümde olduğu için bacağım yanıyor normal bir durum mu alalı 3 gün oldu teşekkürler
Lenovo IdeaPad Flex 5, 14" FHD, Intel Core i5-1035G1, 256GB SSD M.2, 8GB RAM, NVIDIA GeForce MX330 2GB,
laptop olduğu için doğal olduğunu düşünüyorumnormal web gezintisinde bile işlemci sıcaklığı 60 dereceleri görüyor üstümde olduğu için bacağım yanıyor normal bir durum mu alalı 3 gün oldu teşekkürler
Lenovo IdeaPad Flex 5, 14" FHD, Intel Core i5-1035G1, 256GB SSD M.2, 8GB RAM, NVIDIA GeForce MX330 2GB,
valorant girmiştim 96 ya kadar dayandı ultrada ama fps düşüşü yoktu 70 fps sabitrNormal sanırım. Oyunlarda kaç oluyor?
Valorant gibi bir oyunda 96 derece çok fazla.valorant girmiştim 96 ya kadar dayandı ultrada ama fps düşüşü yoktu 70 fps sabit
fotoğrafını atıyorumValorant gibi bir oyunda 96 derece çok fazla.
max 96 oldufotoğrafını atıyorum
canım yakalayamadım 80-95 arası değişiyor max 96 yı gördümo kullanım oranı![]()
Normal sanırım.fotoğrafını atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
max 96 oldu
max fan hızına aldın mıcanım yakalayamadım 80-95 arası değişiyor max 96 yı gördüm
ben oyun için demiyorum normal boştayken bu kadar sıcak olmasımax fan hızına aldın mı
Bacağının üstüne koyarsan alttan hava çekemeyeceği için normal olduğunu düşünüyorum
benim yeni aldığı pc de ısınıyordu eset indirip bir tarama yaptım ve pc de virüs çıktı virüsü kaldırdığım anda 55 dereceden 37 dereceye indi 5-6 saniyede bence bir tarama yap eset paralı ama 30 günlük deneme sürümü indir zaten windows koruyor deme windows güvenlik sistemiyle tarama yaptığımda bu virüsü bulamamıştınormal web gezintisinde bile işlemci sıcaklığı 60 dereceleri görüyor üstümde olduğu için bacağım yanıyor normal bir durum mu alalı 3 gün oldu teşekkürler