Kanka havuzu sil yaptıgımda yeni depolama alanı oluştur diyorum ve biçimlendirilmeyen disk olarak m2 geliyor burada nasıl yapmam gerekiyorYok bazen gelmiyor o.
Şu fotoğraftaki Havuzu Sil de bakalım.
Şuan disk yönetiminde disk görünüyor mu? Bir kontrol eder misin?Kanka havuzu sil yaptıgımda yeni depolama alanı oluştur diyorum ve biçimlendirilmeyen disk olarak m2 geliyor burada nasıl yapmam gerekiyor
Alıntıyı görüntüle
sen bios dan raid mı yaptın?Kanka havuzu sil yaptıgımda yeni depolama alanı oluştur diyorum ve biçimlendirilmeyen disk olarak m2 geliyor burada nasıl yapmam gerekiyor
Alıntıyı görüntüle
Oynanmış windows kullanınca gerek kalmıyor havuz neyim silmeye
Kanka depolama oluşturmadım boyut kısmına ne yazsam olmuyor ne girmem gerekiyorŞuan disk yönetiminde disk görünüyor mu? Bir kontrol eder misin?
kanka inan bilmiyorum m2 yi taktığımdan beri gözükmüyor birkaç oynadım ama geri düzeletttim bazılarınısen bios dan raid mı yaptın?
2 yönlü yansııtmaya tıklayınca ne seçenekler var ?Kanka depolama oluşturmadım boyut kısmına ne yazsam olmuyor ne girmem gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka inan bilmiyorum m2 yi taktığımdan beri gözükmüyor birkaç oynadım ama geri düzeletttim bazılarını
Yok depolama oluşturmadan Ayrılmamış Alan diye görünmesi gerek orada şuan. Eğer görünmüyorsa @HacıSOFU'nun dediği gibi 2 yönlü yansıtma dışında başka hangi seçenekler var?Kanka depolama oluşturmadım boyut kısmına ne yazsam olmuyor ne girmem gerekiyor
kanka inan bilmiyorum m2 yi taktığımdan beri gözükmüyor birkaç oynadım ama geri düzeletttim bazılarını
Basit (Dayanıklılık yok)2 yönlü yansııtmaya tıklayınca ne seçenekler var ?
basit de deneBasit (Dayanıklılık yok)
Üç yönlü yansıtma
Eşlik
Havuzu sil yaptım ve tekrardan girdiğimde şuan m2 gözüküyorYok depolama oluşturmadan Ayrılmamış Alan diye görünmesi gerek orada şuan. Eğer görünmüyorsa @HacıSOFU'nun dediği gibi 2 yönlü yansıtma dışında başka hangi seçenekler var?
Sağ tık yap, yeni basit birim de, adımları ilerlet NTFS SEÇ devam et gelecektir. (DİSK YÖNETİMİ kısmından.)Havuzu sil yaptım ve tekrardan girdiğimde şuan m2 gözüküyor
DİSK 1 olarak yerini almış şuan
Ne demekAgalar sorun çözüldü windowsu m2 ye kurdum şuanda herhangi bir sıkıntı yok tekrardan teşekkürler yardımlarınız için
@Emre Zengin