Neler Yeni

Yeni Aldığım Ramlerde Yaşadığım Sorunlar

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Tamam arkadaşlar çok uzattınız özür dilerim

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
ard
Ya hayır konuyu çok yanlış anladınız yani yaşını bilmediğin birine diyorsun ya belki senden çok büyük belki baban yaşında yani baban yaşında ki birine kanka demek terbiyesizlik oluyır(bence)
tamam haklısın diyelimde konuyla ne alakası var arkadaşın yardıma ihtiyacı var ve konu tamamen sapıttı şu anda

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
tamam haklısın diyelimde konuyla ne alakası var arkadaşın yardıma ihtiyacı var ve konu tamamen sapıttı şu anda
Evet bende o yüzden özür diliyorum konuyu saptırttım ama yani sizin de işinize geldi

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
Ya hayır konuyu çok yanlış anladınız yani yaşını bilmediğin birine diyorsun ya belki senden çok büyük belki baban yaşında yani baban yaşında ki birine kanka demek terbiyesizlik oluyır(bence)
Yaşım 23 ve konuyu çok garip yerlere getirdiniz bu yüzden kimse konuya bakmıyor

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
Aldığın ram nedir? Ayrıca eski ramini de yazar mısın?
Hocam ikinci aldığım ram bu https://ty.gl/6k3ldvx
Kendi ram im bu

ilk aldığım hata güç tuşuna basınca fanların dönüp sönmesi 2.hata ise attığım video da hocam şuan teknik servisler kapali yardımcı olursanız sevinirim

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
"ilk aldığım hata güç tuşuna basınca fanların dönüp sönmesi"

Bu durum genelde anakart kısa devreye düşünce yaşanır, eğer sistem açıkken ram değişimi/sökümü yaptıysanız ramleri ters takıp yerine oturdu zannettiyseniz sistem zarar görmüş olabilir.

Tüm bellekleri söküp sistemi açın işlemci fanı dönüyorsa ve hata mesajı alıyorsanız ramleri teker teker farklı yuvalara takarak sistemi boot etmeye çalışın.

Son düzenleme:

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
"ilk aldığım hata güç tuşuna basınca fanların dönüp sönmesi"

Bu durum genelde anakart kısa devreye düşünce yaşanır, eğer sistem açıkken ram değişimi/sökümü yaptıysanız ramleri ters takıp yerine oturdu zannettiyseniz sistem zarar görmüş olabilir.

Tüm bellekleri söküp sistemi açın işlemci fanı dönüyorsa ve hata mesajı alıyorsanız ramleri teker teker farklı yuvalara takarak sistemi boot etmeye çalışın.
Hocam o kadar teknik bilgiye sahip değilim garanti kapsamı dışına çıkarırım diye korkuyorum şuan ilk hata yok zaten eski Ram im takılı iken pc yi açıyorum ekran kartı 3 kere uzun bipliyo ve görüntü gelmiyo araştırdım belleğin 64k lik bölümü arızalı olduğunda 3 kere bip sesi veriyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,381
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron