bence ilk önce sistemi format atman gerekli ama ondan önce bios güncelle daha sağlıklı olur sonra windows kurduktan sonra çipset driverlarını indir eğer arkadaşında pc varsa deneye biliyorsan arkadaşının pcye tak bak ondada sorun varmıdaha bugün sisteme takdığım rx6500xt ekran kartı fpsdrop oluyor çok sık bütün driver leri yüklediğim halde sistemde ryzen5 4650g ve 16x2 ram var nasıl çözebilir ?
Bende 6500 xt kullanıyorum hiçbir sorun yok temiz kurulum yap driverları indir dene.daha bugün sisteme takdığım rx6500xt ekran kartı fpsdrop oluyor çok sık bütün driver leri yüklediğim halde sistemde ryzen5 4650g ve 16x2 ram var nasıl çözebilir ?
Sıcaklıklar ne durumda?Oyun içi sıcaklık değerlerini paylaşındaha bugün sisteme takdığım rx6500xt ekran kartı fpsdrop oluyor çok sık bütün driver leri yüklediğim halde sistemde ryzen5 4650g ve 16x2 ram var nasıl çözebilir ?
Yazık olmuş Parana rx 6500xt alarakdaha bugün sisteme takdığım rx6500xt ekran kartı fpsdrop oluyor çok sık bütün driver leri yüklediğim halde sistemde ryzen5 4650g ve 16x2 ram var nasıl çözebilir ?
Kanka ben şöyle çözüm buldum ram frekansını diyelim 3200 onu 3000 e çek bi tık düşür yani brnde öyle ise yaradidaha bugün sisteme takdığım rx6500xt ekran kartı fpsdrop oluyor çok sık bütün driver leri yüklediğim halde sistemde ryzen5 4650g ve 16x2 ram var nasıl çözebilir ?
Abartbu ekran kartı pcıe 4.0 anakartlarda %50 daha fazla performans veriyor,
nasıl %50? bazı oyunlarda 5 6 bazılarındada max 15fps fark oluyorRx 6500 xt çok saçma bi ekran kartı usta. Bakma ben de aldım ama en yakın zamanda değiştiricem. anakartın nedir bu ekran kartı pcıe 4.0 anakartlarda %50 daha fazla performans veriyor, benim anakart pcıe 4.0 destekli sıkıntı yok bende senin anakart pcıe 3.0 olabilirmi?