Merhaba,
Uzun bir beklemenin sonunda f/p olarak ve kanımın en çok kaynadığı bu sistemi Ram, SSD ve kasayı değiştirerek aldım. Dün gece sipariş oluşturdum şuan kargoya verildi gözüküyor. Gaming gen hızı için tebrikler.
Sizlerden ricam, bu sistem için ekonomik ama üzmeyecek şekilde monitör ve ekipman, mouse klavye önerebilir misiniz?
Uzun bir beklemenin sonunda f/p olarak ve kanımın en çok kaynadığı bu sistemi Ram, SSD ve kasayı değiştirerek aldım. Dün gece sipariş oluşturdum şuan kargoya verildi gözüküyor. Gaming gen hızı için tebrikler.
Sizlerden ricam, bu sistem için ekonomik ama üzmeyecek şekilde monitör ve ekipman, mouse klavye önerebilir misiniz?
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RX 7700 XT ekran kartı, Asus PRIME B650M-R Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak gönderilmektedir.
www.gaming.gen.tr