@ElectriX i geçtin şanssızlıkta sana helal olsun sanaArkadaşları bilirsiniz benim çoğu parçam problemli geldi ssdmAlıntıyı görüntülei'nin altında da 2-3 adet çizik var RAM derimde de var bu kullanımı bir engel açar mı?Alıntıyı görüntüle
N11 üzerinden aldım bunu umarım işlemci garantiden yapılmış bir şekilde gelir daha 3 günlük işlemci garantiye verdim neyse ekran kartım sağlam bir tek gigabyte GTX 1660 süper gaming iç Nvidia güzel mi yani ? Yoksa kazık mı yedim ekran kartına 2899TL verdim.hepsini aynı yerden mi aldınız? bu fazla oldu artık cunku.
Senin steam hesabın ne herhalde sen ile ben steam de arkadaşız daAga dışında ne olucak? M2 falan değilse normal SSD ise çizikten bir şey olmaz.
hepsiburadada gtx1660süper gaming x 2500dü bugün en son baktığımdaN11 üzerinden aldım bunu umarım işlemci garantiden yapılmış bir şekilde gelir daha 3 günlük işlemci garantiye verdim neyse ekran kartım sağlam bir tek gigabyte GTX 1660 süper gaming iç Nvidia güzel mi yani ? Yoksa kazık mı yedim ekran kartına 2899TL verdim.
Eminmisin ?Trollsün. Her parçanda bir şey olamaz.