Yeni alınan PC açamıyoruz

Create Partition de bakayım .
Hocam şu ekran yine geliyor win11 kurulumu restart atarken belleği çıkartıyorum direk bu ekran geliyor anlayamadım birdaha deneyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürücü kurmadan biostan advanced kısmına girip vmd controller seçeneğini disabled yapın hocam.
Vmd controller diye bir şey çıkmıyor hocam bios ekranında kafayı yedirtecek şimdi bana :F

Ekler

• IMG_1638.webp
    IMG_1638.webp
    1.4 MB · Hit: 23
Hocam boot menü açılmıyor bile yine aynı ekran geliyor karşıma rüfus ile her şeyi doğru yaptık

Şu ekranda ne yapmamız gerekiyor ?

Tamamdır beyler yaptık.
Buraya gelmeniz lazım. Üst menüde advanced yazıyor

Hocam şu ekran yine geliyor win11 kurulumu restart atarken belleği çıkartıyorum direk bu ekran geliyor anlayamadım birdaha deneyeceğim.

Vmd controller diye bir şey çıkmıyor hocam bios ekranında kafayı yedirtecek şimdi bana :F
Onu çıkartma . Normalde direk kurulum yapması gerekir ben anlamadım . Birdaha biçimlendirsene . Ya da Flash a birdaha Windows kur.

yükleniyor dediği zaman yeniden başlatacağı zaman belleği çıkartıyorum çünkü kurulumu yeniden yaptırmasın diye başka bir şey yapmam gerekli mi sorunun çözülmesi için veya kurulum yaparken belleği çıkartayım mı ?

Onu çıkartma . Normalde direk kurulum yapması gerekir ben anlamadım . Birdaha biçimlendirsene . Ya da Flash a birdaha Windows kur.
Bende anlamadım valla.

Buraya gelmeniz lazım. Üst menüde advanced yazıyor
Şöyle var

Ekler

• IMG_1640.webp
    IMG_1640.webp
    1.3 MB · Hit: 20
  • IMG_1639.webp
    IMG_1639.webp
    1.5 MB · Hit: 24
  • image.webp
    image.webp
    1.3 MB · Hit: 16
Enable VMD Controller disabled seçilmiyor mu?

İşlemciniz kaçıncı nesil?

ne kadar boktan ya bu yeni pc ler yok vdm yok secure boot felan takıcan kurucan işte mis gibi.

Bu video yardımcı olacaktır. Create partition seçeneği ssd orada görünmüyorsa büyük ihtimalle usb belleğe yeni bölüm ekliyor.

ne kadar boktan ya bu yeni pc ler yok vdm yok secure boot felan takıcan kurucan işte mis gibi.
Valla öyle hocam uğraşamadık daha fazla aldığı yere götürdü yapmaları için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,987
Üyeler
189,530
Son üye
HayranBaba1
Geri