Neler Yeni

Yeni alınmış kasaya taktığım flash yandı, yanık kokusu geldi, sorun kasada mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Yusuf Selim A
Yeni alınmış kasaya taktığım flash yandı, yanık kokusu geldi, sorun kasada mı, ne yapmalı ?

İtopya üzerinden 4060ti li bir sistem siparişi verdim. Elime çarşamba günü ulaştı. Bilgisayarı açarken flash belleği de takmıştım.

Bilgisayarın açılmasından çok az bir süre sonra flash belleği taktığım taraftan bir yanık kokusu geldi ve flash belleği acele ile çıkartırken elimde iz bile kaldı. O kadar sıcaktı.

Nasıl bir yol izlenmeli, itopya müşteri hizmetleri ile görüştüğümde sorun flash da dır dedi ama diğer cihazlarda da aktif olarak kullanmaktaydım. Virüs vb. şüphe yok.
Bu konudan müşteri hizmetlerine bahsedince de tarafımıza göndermelisiniz dedi.
İleride bir sıkıntı olmasına karşın destek talebi veya kayıt açamadıklarını bildirdi.

Herhangi bir sıkıntı durumunda cihazın çöpe atılmasını, elimde kalmasını istemiyorum.

Nasıl bir yol izlenmeli ?

Teşekkürler

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Kemal
Başka bir usb ile denedinmi peki.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Kemal
Farklı bir flash ile denemedim. Ama farklı porta klavye ve fare nin usb si bağlı idi. Onlarda bir sıcaklık yoktu.
Yani dostum ben olsam şuan elli kere denemiştim, sonucu öyle anlayabilirsin. Oda yanarsa kasa sıkıntılı yanmazsa usb sıkıntılıymış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca video çekerek yap bu işlemi ve yanan usb filan onları delil olarak sakla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Yusuf Selim A
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani dostum ben olsam şuan elli kere denemiştim, sonucu öyle anlayabilirsin. Oda yanarsa kasa sıkıntılı yanmazsa usb sıkıntılıymış.

Ayrıca video çekerek yap bu işlemi ve yanan usb filan onları delil olarak sakla.
sağ olasın.
Flash bellekler bana zimmetli gibi bir durum var idi, direkt olarak sahibi değilim ve yanık kokusu da gelince kasayı hiç tekrar açmamaya karar verdim.
Ama sonradan bir iki kez kısa süreli açtığımda kasadan anormal bir tepki almadım.

Üzerinden 1-2 gün geçti, bıraktığı iz...

Ekler

• d45e4f60-4b43-431a-ba86-2eb3ed0d1a3d.jpg
    d45e4f60-4b43-431a-ba86-2eb3ed0d1a3d.jpg
    216.6 KB · Hit: 14

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Kemal
Geçmiş olsun , flash belleği ne yaptın? hocam siz yeni aldım diyorsunuz pc yi , patlaması için para vermediniz ona. onlarda usb kaynaklı olduğu nu söylüyorlar . Siz deneme yapmalısınız .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,006,225
Üyeler
159,461
Son üye
Theodor