Güle güle bozun(!)CPu ve anakartimi bozdugum icin duzgun birseyler aliyim dedim
Alıntıyı görüntüle
@Diavelin abimin yardimlariyla bu modeli sectim
Cpu da bunu aldim
Alıntıyı görüntüle
Sizce iyi tercihler mi
Bu arada tek sogutucu kaldi oradada gorusleriniz varsa beklerim
hayırlı olsunCPu ve anakartimi bozdugum icin duzgun birseyler aliyim dedim
Alıntıyı görüntüle
@Diavelin abimin yardimlariyla bu modeli sectim
Cpu da bunu aldim
Alıntıyı görüntüle
Sizce iyi tercihler mi
Bu arada tek sogutucu kaldi oradada gorusleriniz varsa beklerim
Konudan bağımsız ama bende z690 anakart var.13.nesil işlmecileri kullanabilirim değil mi?790 chipsetli anakartlar çıkacakmış 13.nesil işlemciler o yüzden 690 serisini desteklemeyebilir diye düşündüğümiçin soruyorum.Ben olsam anakarta az daha ekler z690 alırdım. İşlemci kısmında i5 13.nesil daha sağlıklı olurdu. DDR4 Desteği de var.
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Şaka bir yana hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Bozdu demeyelimde tecrube diyelim biz ona
Evet 13.nesil işlemci takabileceksin. DDR4 ile devam edebileceksin.Konudan bağımsız ama bende z690 anakart var.13.nesil işlmecileri kullanabilirim değil mi?790 chipsetli anakartlar çıkacakmış 13.nesil işlemciler o yüzden 690 serisini desteklemeyebilir diye düşündüğümiçin soruyorum.
z690 anakartın ddr4 desteği var mı?Ben olsam anakarta az daha ekler z690 alırdım. İşlemci kısmında i5 13.nesil daha sağlıklı olurdu. DDR4 Desteği de var.
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Duruma göre 13600K düşünüyordum da.Neyse konu dağılmasın.Teşekkürler cevabınız için de.Evet 13.nesil işlemci takabileceksin. DDR4 ile devam edebileceksin.