1000 TL'ye 240mm İD Cooling ZOOMFLOW aldım. Daha önce bu markanın hava soğutmalarini kullanmıştım indirim fırsatı gelince aldım. Şuan pahalı amaNe aldiniz
Bende sivi mi alsam duzgun hava mi alsam cok kararsizim gorsele onem veriyorum hersey cok iyi ama hava sogutma siritir diye koekuyorum acikcasi ne yapsam bilemedim1000 TL'ye 240mm İD Cooling ZOOMFLOW aldım. Daha önce bu markanın hava soğutmalarini kullanmıştım indirim fırsatı gelince aldım. Şuan pahalı ama
Bende sırıttı valla. MSI carbon wi-fi b550 kullanıyorum.Bende sivi mi alsam duzgun hava mi alsam cok kararsizim gorsele onem veriyorum hersey cok iyi ama hava sogutma siritir diye koekuyorum acikcasi ne yapsam bilemedim
Nasıl yaktın öncekileri diyorum.Cok sagolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sagolun tam anlayamadim
Oc yapicam almiskende iyisini alayim diye birde m2 ssd var ondan dolayianakart aşırı gereksiz olmuş
Sagolasinho bakalım
Pinleri yamulttum +termal macun kacti icine kisa devreyaktın öncekileri diyorum.
nasıl kaçırdın ya gecmiş olsunOc yapicam almiskende iyisini alayim diye birde m2 ssd var ondan dolayi
Sagolasin
Pinleri yamulttum +termal macun kacti icine kisa devre
b450m s2h ile de oc yapabilirdin ayrıca m2 ssd yi de b450m s2h a takabilirdinOc yapicam almiskende iyisini alayim diye birde m2 ssd var ondan dolayi