- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana da öyle geldi, sizce anakart mı almalıyım yoksa komple sistemi mi değiştirsem?Yani sonuçta ddr6 ya geçilmesi uzun seneler sürecek o rami her türlü değerlendirirsin kenarda dursa bile kar.
Bana da öyle geldi, sizce anakart mı almalıyım yoksa komple sistemi mi değiştirsem?Yani sonuçta ddr6 ya geçilmesi uzun seneler sürecek o rami her türlü değerlendirirsin kenarda dursa bile kar.
Hocam nerede satacağım?firma değişim ürünü göndermiş işte, arkadaşlara dert omuş anlamadım. hocam 10k fiyata sat, 5k fiyata 32gb ram satın al. kalan 5k ile de kendi anakartına ekleyip anakartını değiştir. 64gb gündelik kullanım için fazla hem cebinden ekstra para çıkmamış olur. hatta amd tarafına geçmeyi bile düşünebilirsin.
Ram'i satıp 7500f işlemci, b650 anakart, patriot 2x16gb ddr5 cl 30 6000mhz ram alın ileride sadece ekran kartı güncellersiniz uzun süre götürür.Hocam nerede satacağım?
Sahibinden gibi bir yerde satması uzun sürmez mi? Birde ramlari taksitle aldım, sonradan sorun çıkmasın direkt satarsam?
Satacak yer arıyorum hocam.Ram'i satıp 7500f işlemci, b650 anakart, patriot 2x16gb ddr5 cl 30 6000mhz ram alın ileride sadece ekran kartı güncellersiniz uzun süre götürür.
Sahibinden, Letgo, Facebook donanım satış grupları var ordan hızlı satarsınız.Satacak yer arıyorum hocam.
Anladım, fakat bunları sattıktan sonra anakart montelemesini hiç bilmiyorum. Onu nasıl yaparım?Sahibinden, Letgo, Facebook donanım satış grupları var ordan hızlı satarsınız.
elden teslim olarak satabilirsen iyi adam da test edebilsin param güvende cart curt girme 1klık ekran kartı sattım elden çocuk evine aldı beni denedi..Anladım, fakat bunları sattıktan sonra anakart montelemesini hiç bilmiyorum. Onu nasıl yaparım?
Birde şuanda bu ramlarin çalışıp çalışmadığını test etme fırsatım olmadı. Sattım diyelim bozuk çıkma ihtimali de olabilir belki ondan tırstım.
İmkan varsa Am5'e geçebilirsin. İntel alsan ileride yine anakart değiştireceksin bence am5 geçmek daha mantıklı. Bütçene göre 7400F, 9700X, 7800X3D, 9800X3D.Bana da öyle geldi, sizce anakart mı almalıyım yoksa komple sistemi mi değiştirsem?
Hocam ürünü sizce kaça satmalıyım? AMD işlemci alma fikri var aklımda. Bunu 11-12 ye satabilirsem hangi işlemci daha uygun olabilir?İmkan varsa Am5'e geçebilirsin. İntel alsan ileride yine anakart değiştireceksin bence am5 geçmek daha mantıklı. Bütçene göre 7400F, 9700X, 7800X3D, 9800X3D.
12400F, 3000-3250Tl + Anakart 2000-2250, ikisini 5K- 5.5K aşağı yukarı fiyatları böyle.Hocam ürünü sizce kaça satmalıyım? AMD işlemci alma fikri var aklımda. Bunu 11-12 ye satabilirsem hangi işlemci daha uygun olabilir?
Ramlari 11 binden satışa koydum. Bakalım ramlar satılırsa diğerlerini de satacağım.12400F, 3000-3250Tl + Anakart 2000-2250, ikisini 5K- 5.5K aşağı yukarı fiyatları böyle.
Ram'den bahsediyorsun bence satma kalsın.Ramlari 11 binden satışa koydum. Bakalım ramlar satılırsa diğerlerini de satacağım.