Neler Yeni

Yeni Anakartı Nasıl Kontrol Edebilirim?

Arkadaşlar hazır sistem bekliyorum ama anakartı genelde kalitesiz seçtiklerinden, bir de çok hoşuma gittiğinden msi b550 gaming edge wifi modelini satın aldım, bugün teslim edildi.

Kutunun dışında ambalaj yoktu, genelde de bulunmuyormuş, araştırdım. Tek ambalaj, anakartın içinde olduğu statik naylon poşet, üzerinde bir tane bant var sadece. Ama onu da ben bile söküp takarım, hiç söküldüğü anlaşılmaz. Trendyol üzerinden tebilon satıcısından aldım, faturalı, düzgün bir şekilde teslim edildi.

Ben bu anakartı, elimde sistem olmadan nasıl kontrol edebilirim, bir öneriniz var mı?
Epey inceledim, hiçbir sıkıntı görünmüyor ama ben bunu test edene kadar iade süresi geçecek, var mı bir yol ?

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
Yani çıplak gözle devrelere falan bakabilirsiniz sadece hasar var mı diye. Ambalaj falan tüm ürünlerde olmuyor Hollanda'dan 3060ti aldım üzerinde hiçbir ambalaj yoktu statik elektrikten koruyan bant açılmamış tek o yeterli.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Anakartı tek başına çalıştıramazsınız anca çıplak gözle komponentleri inceleyebilirsiniz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Baya inceledim, tertemiz görünüyor. Bir tek anlamadığım içinde garanti belgesi diye yazan bir belge çıkmadı, normal mi? Bir çok msi kartı, stickerı, kitapçığı vs. var ama garanti diye bir belge göremedim. Kablo, vida vs. mevcut açılmamış şekilde.

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
Baya inceledim, tertemiz görünüyor. Bir tek anlamadığım içinde garanti belgesi diye yazan bir belge çıkmadı, normal mi? Bir çok msi kartı, stickerı, kitapçığı vs. var ama garanti diye bir belge göremedim. Kablo, vida vs. mevcut açılmamış şekilde.
Sene 2021 çoğu üründe garanti belgesi çıkmıyor zaten seri no dan her şeyi takip edilebiliyorlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır, o zaman sıkıntı yok.
1 ay falan bir köşede kutusunda durma ihtimali var, o yüzden emin olayım dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,728
Üyeler
162,051
Son üye
Raijinn
Top Bottom