fury_
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
kiraz yesene azBen de şu anda Sırma soda içiyorum fazla asitli, tüh (!).
: D
kiraz yesene azBen de şu anda Sırma soda içiyorum fazla asitli, tüh (!).
Senin dediğini görebiliyorum.profilde paylaşmalı diyen benim. hala da profilde paylaşmalı diyorum. ben de dün saat aldım. onunla ilgili konu açayım. bu saati aldım nasıl? sen kalemle ilgili konu aç. yeni kalem aldım nasıl? öbürü tshirt konusu açsın. pazardan 3 tane tshirt aldım. birisi bu. diğerlerini başka başka konulara saklıyorum.
Durum kısmına paylaşabilirsin.Adidasın HOOPS 2.0 Mid modelini aldım kullanan arkadaşlar var mı sizce nasıl memnun kaldınız mı ?
Alıntıyı görüntüle
her gün her aldığım ürünü paylaşayım mı? hepsinin nasıl olduğunu merak ediyorum? mesela dünden önce projeksiyon cihazı aldım, dün saat, bugün çadır. yarın hdmi kablom gelecek, saat kordonu ve aldığım piller kargoda. hepsine ayrı ayrı konu açayım. merak ediyorum nasıllar?Senin dediğini görebiliyorum.
Yurtiçi alışveriş diye bir bölüm açılmış. Oraya aldığı ayakkabının iyi olup olmadığını sorabilir. Sen de saatin hakkında konu açıp, insanların fikrini alabilirsin. Gayet doğal.
Arkadaşın 100 tane aldığı şeyi paylaştığını göremiyorum, altıüstü bir tane ayakkabının nasıl olduğunu kullananların memnun mu olduğunu sordu. Ayakkabıyı aldı belki ama içine kurt düştü, her şey olabilir. Tabi ki her şeyi paylaşsın demiyorum ama aldığı ayakkabının iyi olup olmadığını, insanların fikrini merak etmesi gayet doğal. Sana da çok abartılı olmadığı sürece aldığın ama tam emin olamadığın şeylerin konusunu açmanı öneririmher gün her aldığım ürünü paylaşayım mı? hepsinin nasıl olduğunu merak ediyorum? mesela dünden önce projeksiyon cihazı aldım, dün saat, bugün çadır. yarın hdmi kablom gelecek, saat kordonu ve aldığım piller kargoda. hepsine ayrı ayrı konu açayım. merak ediyorum nasıllar?
işte bu işin sonu o. o yüzden bunları profilde paylaşması lazım. sırf şu an aktif olanlar bile 1 ürün paylaşsa 500 konu yapar.Arkadaşın 100 tane aldığı şeyi paylaştığını göremiyorum, altıüstü bir tane ayakkabının nasıl olduğunu kullananların memnun mu olduğunu sordu. Ayakkabıyı aldı belki ama içine kurt düştü, her şey olabilir. Tabi ki her şeyi paylaşsın demiyorum ama aldığı ayakkabının iyi olup olmadığını, insanların fikrini merak etmesi gayet doğal. Sana da çok abartılı olmadığı sürece aldığın ama tam emin olamadığın şeylerin konusunu açmanı öneririm
Yani arkadaşlar tek yazmanız gerekenler bunlardı madem yardımcı olmayacaksınız eksileri artıları söylemeyeceksiniz gereksiz konu diyerek mesaj kasmayınHayırlı olsun hocam. Yaklaşık 5 ay kadar kullanmıştım. Kullanımı rahat arada bir yine kullanıyorum ama genel olarak eksi yönü yok bana göre.
Keşke herkes böyle düşünse gereksiz yere mesaj kasmak için yazıyorlar yardımcı olmucaklarsa neden yazıyorlarProfile yazman gerek diyen arkadaşlara söylüyorum bu lafı:
Arkadaş ayakkabı satın almış ayakkabının nasıl olduğunu soruyor. Hani insan kulaklık da alır aldıktan sonra nasıl olduğunu sorar. Arkadaş da bunu yapmak istemiş ne var? Ayakkabının iyi olup olmadığını soruyor sadece.
Yani ayakkabıyla tişörtün veya suyun arasında bir fark var değilmi benim sorum kullanan varmı eksileri artıları ne sace bu konuda yardım almak için açtım maden suyu aldım su aldım diyerek mesaj kasacağınıza yardımcı olabilirsiniz önceden kullandıysanız veya biliyorsanız bir şeylerini bilmiyosanız yazmazsınız olur biterprofilde paylaşmalı diyen benim. hala da profilde paylaşmalı diyorum. ben de dün saat aldım. onunla ilgili konu açayım. bu saati aldım nasıl? sen kalemle ilgili konu aç. yeni kalem aldım nasıl? öbürü tshirt konusu açsın. pazardan 3 tane tshirt aldım. birisi bu. diğerlerini başka başka konulara saklıyorum.
İşte cevap <3Senin dediğini görebiliyorum.
Yurtiçi alışveriş diye bir bölüm açılmış. Oraya aldığı ayakkabının iyi olup olmadığını sorabilir. Sen de saatin hakkında konu açıp, insanların fikrini alabilirsin. Gayet doğal.
Hocam olaya çok çok farklı bakıyorsunuz. Görüşünüzü değiştirmeniz dileğilye...Yani arkadaşlar tek yazmanız gerekenler bunlardı madem yardımcı olmayacaksınız eksileri artıları söylemeyeceksiniz gereksiz konu diyerek mesaj kasmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke herkes böyle düşünse gereksiz yere mesaj kasmak için yazıyorlar yardımcı olmucaklarsa neden yazıyorlar
Merak ediyosan aç cevaplayalım kankamher gün her aldığım ürünü paylaşayım mı? hepsinin nasıl olduğunu merak ediyorum? mesela dünden önce projeksiyon cihazı aldım, dün saat, bugün çadır. yarın hdmi kablom gelecek, saat kordonu ve aldığım piller kargoda. hepsine ayrı ayrı konu açayım. merak ediyorum nasıllar?
onları örnek olarak verdim. mesaj kasmaya ihtiyacım yok. kaldı ki mesaj sayısının, reaksiyon sayısının olmasına bile karşıyım. ayrıca ayakkabıyı kullanıp memnun olan olduğu gibi tshirtü de kullanıp memnun olan ve olmayanlar vardır. bu gibi konuları profilinde paylaşman daha doğru olur.Yani ayakkabıyla tişörtün veya suyun arasında bir fark var değilmi benim sorum kullanan varmı eksileri artıları ne sace bu konuda yardım almak için açtım maden suyu aldım su aldım diyerek mesaj kasacağınıza yardımcı olabilirsiniz önceden kullandıysanız veya biliyorsanız bir şeylerini bilmiyosanız yazmazsınız olur biter
ben alacağım şeylerin nasıl olduğunu satın almadan önce biliyorum zaten. çok arada kalırsam satın almadan önce konu açarım. satın aldıktan sonra açmanın hiç bir anlamı yok.Merak ediyosan aç cevaplayalım kankam
Farklı bakılacak bir şey değil herkes böyle düşünmeli ben sadece eksileri artılarını yazan cevaplar beklerken erikli su aldım maden suyu aldım diye mesaj kasıyorsunuz böyle bir kategori varsa ve kurallarda yasak olduğuna dair bir şey yoksa bende istersem açarım bu konuyu çünkü merak ediyorum bir kaç güne gelecek ayakkabıHocam olaya çok çok farklı bakıyorsunuz. Görüşünüzü değiştirmeniz dileğilye...
Ayakkabının rahatlığına almadan önce bakamıyorsunuz ama işte ya da rahatsız eden yönlerine bunlar çok farklı şeyleronları örnek olarak verdim. mesaj kasmaya ihtiyacım yok. kaldı ki mesaj sayısının, reaksiyon sayısının olmasına bile karşıyım. ayrıca ayakkabıyı kullanıp memnun olan olduğu gibi tshirtü de kullanıp memnun olan ve olmayanlar vardır. bu gibi konuları profilinde paylaşman daha doğru olur.
ben alacağım şeylerin nasıl olduğunu satın almadan önce biliyorum zaten. çok arada kalırsam satın almadan önce konu açarım. satın aldıktan sonra açmanın hiç bir anlamı yok.
Hocam yanlış kişiye cevap vermişim kusura bakmayın. Sizden yanayımmFarklı bakılacak bir şey değil herkes böyle düşünmeli ben sadece eksileri artılarını yazan cevaplar beklerken erikli su aldım maden suyu aldım diye mesaj kasıyorsunuz böyle bir kategori varsa ve kurallarda yasak olduğuna dair bir şey yoksa bende istersem açarım bu konuyu çünkü merak ediyorum bir kaç güne gelecek ayakkabı
Ayakkabının rahatlığına almadan önce bakamıyorsunuz ama işte ya da rahatsız eden yönlerine bunlar çok farklı şeyler
ayakkabı ayaktan ayağa değişir. zaten konu bu. dünyadaki bütün ayaklar standart mı? ben sana o ayakkabı çok rahat desem, ayakkabı senin ayağını rahatsız edemez mi?Ayakkabının rahatlığına almadan önce bakamıyorsunuz ama işte ya da rahatsız eden yönlerine bunlar çok farklı şeyler