Yeni bağlanan internet şifre yanlış hatası

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,402
Selam arkadaşlar 8 ayın sonunda fiber internetim bugün bağlatıldı, bilgisayara cat6 kablo ile taktım hızlar normal İP adresinden şifre değiştirip telefon a veya televizyona internet bağlamaya çalıştığımda şifre yanlış hatası veriyor. Modemin üstündeki şifreyi denedim o da olmadı.
Nasıl çözeceğim?
Turknet
verilen modem sanırsam şu
AC1200 Wireless Dual Band Gigabit VoIP Router

modem üzerindeki wifi tuşuna basıp şifresiz girebilirsiniz.

Selam arkadaşlar 8 ayın sonunda fiber internetim bugün bağlatıldı, bilgisayara cat6 kablo ile taktım hızlar normal İP adresinden şifre değiştirip telefon a veya televizyona internet bağlamaya çalıştığımda şifre yanlış hatası veriyor. Modemin üstündeki şifreyi denedim o da olmadı.
Nasıl çözeceğim?
Turknet
Müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olurlar.

Nasıl çözeceğim?
Turknet
hocam ben modem arayüzünden şifreyi koplayayıp öyle girmiştim bi deneyin isterseniz

modem arayüzüne girip şifreyi değiştirin.

Hocam doğru ağa bağlandığınızdan emin misiniz? Modem kurulumu yaptınız mı?
Yaptım hocam fakat şu anlık bir sorun var sanırım modem ışıkları gidip geliyor bi geliyo bağlanıyorum bi atıyor, düzelir sanırsam

Geri