Ricciardo 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,854 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 1,915 İsim Mehmet 21 Şubat 2021 #14 sami şahin yazmış: Yine anlamadım Devamı için tıklayın... Olsundu hocam denedik... Oyun için logo istiyorsanız @tahay 'a nick söylersiniz, sanırım o da sizi kırmaz İyi akşamlar
sami şahin yazmış: Yine anlamadım Devamı için tıklayın... Olsundu hocam denedik... Oyun için logo istiyorsanız @tahay 'a nick söylersiniz, sanırım o da sizi kırmaz İyi akşamlar
sami şahin 80+ Silver Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3,337 En İyi Cevap 2 21 Şubat 2021 #15 Ricciardo yazmış: Olsundu hocam denedik... Oyun için logo istiyorsanız @tahay 'a nick söylersiniz, sanırım o da sizi kırmaz İyi akşamlar Devamı için tıklayın... Anladığım kadarıyla arkadaş lego yapıyormuş istediğin konsepte süs vesayre olarak doğru mu anladım
Ricciardo yazmış: Olsundu hocam denedik... Oyun için logo istiyorsanız @tahay 'a nick söylersiniz, sanırım o da sizi kırmaz İyi akşamlar Devamı için tıklayın... Anladığım kadarıyla arkadaş lego yapıyormuş istediğin konsepte süs vesayre olarak doğru mu anladım