Yeni başlayan biri için basketbol topu önerisi

Reaksiyon skoru
4
Basketbola başlayalı 1 ay bile olmadan eski topum olan Spalding Platinium topum patladı, yeni bir basketbol topu arayışına girdim. beton sahada oynayacağım ve ayrıca dribling crossover gibi hareketlere çalışabileceğim güzel bir top arıyorum.

normal basketbol topuyla olmuyor mu acaba pek bilgim yokta

Ben tarmakın siyah topunu kullanıyordum memnundum

Basketbola başlayalı 1 ay bile olmadan eski topum olan Spalding Platinium topum patladı, yeni bir basketbol topu arayışına girdim. beton sahada oynayacağım ve ayrıca dribling crossover gibi hareketlere çalışabileceğim güzel bir top arıyorum.
Decathlondaki toplar güzeldir şahsen ben beğeniyorum.bi bak istersen

Nike falan bakmana gerek yok tarmak bt500 x grip var bende şuan satılıyor mu bilmiyorum orta üst e kadar taşır seni.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.sizce tarmak bt 500 yerine bu top nasıl https://www.trendyol.com/nike/dominate-basketbol-topu-p-40171173?boutiqueId=61&merchantId=196336

2.yeni başlayan biri için 7 numara top almak mantıklımı (17 yaşındayım)
Numara başlangıçla ilgili değil ki 160 üzeriysen 7 numara rahat oynarsın 6 ile 9 yaşında çocuklar oynuyor bizim takımda.

Topun nike olmasına yada görünüşüne bakma.Speedy adem diye bir kanal vardı decathlonda alınan güzel topları paylaşıyordu bakabilirsin.

Nike falan bakmana gerek yok tarmak bt500 x grip var bende şuan satılıyor mu bilmiyorum orta üst e kadar taşır seni.

Numara başlangıçla ilgili değil ki 160 üzeriysen 7 numara rahat oynarsın 6 ile 9 yaşında çocuklar oynuyor bizim takımda.

Topun nike olmasına yada görünüşüne bakma.Speedy adem diye bir kanal vardı decathlonda alınan güzel topları paylaşıyordu bakabilirsin.
Bende başta BT500x grip alıcaktım ama 80 TL kargo ücreti vardı ayrıca sadece 2 taksitle alabiliyordum o yüzden vazgeçmiştim.

Geri