Neler Yeni

Yardım YENİ BEYAZ PSU STOKLARI NE ZAMAN GELİR?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Furkan
Ülkede beyaz 1000 w ve üstü psu yok hepsinin stoklar bitmiş ne zaman yenilenir bilgisi olan var mı?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,572
İsim
Emre siyah
talep az pahalı olduğu için beklemeyin gelmesini

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Eymenarthur
Ülkede beyaz 1000 w ve üstü psu yok hepsinin stoklar bitmiş ne zaman yenilenir bilgisi olan var mı?
gelmesi zor kimse almıyor beyaz psu sizinde yapacagınız sey siyah psu kablolarını beyaza kaplamak

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
İlla beyaz mı lazım hocam benim beyaz setupum var bi tek siyah psum var ve gözükmüyor sadece kablolar beyaz aldım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlla beyaz mı lazım hocam benim beyaz setupum var bi tek siyah psum var ve gözükmüyor sadece kablolar beyaz aldım
Kasa arkasından da görünür ya onuda istemiyorum yab koyduğunda arkadan sırıtır 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

gelmesi zor kimse almıyor beyaz psu sizinde yapacagınız sey siyah psu kablolarını beyaza kaplamak
Anladım hocam üzdü 🥹

talep az pahalı olduğu için beklemeyin gelmesini
Üzdü gerçekten 🥹

Bünyamina

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Beyaz siyah ikilisi sırıtmaz ki. Benim kasa siyah güç kaynağım beyaz. Kabloları da öyle. Yani pek sırıtmıyor. Tam tersinde de öyle olur.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Tayfun Balım
Hocam kasam beyaz, ankart ramler soğutucu siyah kötü durmuyor. Hatta kontrast oluşturduğu için komple siyah sistemden iyi durduğunu söyleyebilirim.
Kasanıza güç kaynağının üzerini kapatan beyaz bir kaplama, parça, kapak vs uydurabilirseniz sorun kalmaz bence. Aksi halde 15.000 tl yi gözden çıkarmanız gerekir.

Gurkanpiro

80+ Platinum
sıyah psu alıp beyaza boya yada jumbum gibi sitelerden yurtdısından almanız gerek

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaplama mantıklı
Hocam kasam beyaz, ankart ramler soğutucu siyah kötü durmuyor. Hatta kontrast oluşturduğu için komple siyah sistemden iyi durduğunu söyleyebilirim.
Kasanıza güç kaynağının üzerini kapatan beyaz bir kaplama, parça, kapak vs uydurabilirseniz sorun kalmaz bence. Aksi halde 15.000 tl yi gözden çıkarmanız gerekir.
olabilir en mantıklısı o gibi. Kaplamak bulamazsam

Beyaz siyah ikilisi sırıtmaz ki. Benim kasa siyah güç kaynağım beyaz. Kabloları da öyle. Yani pek sırıtmıyor. Tam tersinde de öyle olur.
Kasam içi dışı konple beyaz olacak ama hocam siyah doğru düzgün hiç bir şey olmayacak ondan dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,776
Üyeler
167,718
Son üye
amfae
Top Bottom