gelmesi zor kimse almıyor beyaz psu sizinde yapacagınız sey siyah psu kablolarını beyaza kaplamakÜlkede beyaz 1000 w ve üstü psu yok hepsinin stoklar bitmiş ne zaman yenilenir bilgisi olan var mı?
Kasa arkasından da görünür ya onuda istemiyorum yab koyduğunda arkadan sırıtırİlla beyaz mı lazım hocam benim beyaz setupum var bi tek siyah psum var ve gözükmüyor sadece kablolar beyaz aldım
Anladım hocam üzdügelmesi zor kimse almıyor beyaz psu sizinde yapacagınız sey siyah psu kablolarını beyaza kaplamak
Üzdü gerçektentalep az pahalı olduğu için beklemeyin gelmesini
olabilir en mantıklısı o gibi. Kaplamak bulamazsamHocam kasam beyaz, ankart ramler soğutucu siyah kötü durmuyor. Hatta kontrast oluşturduğu için komple siyah sistemden iyi durduğunu söyleyebilirim.
Kasanıza güç kaynağının üzerini kapatan beyaz bir kaplama, parça, kapak vs uydurabilirseniz sorun kalmaz bence. Aksi halde 15.000 tl yi gözden çıkarmanız gerekir.
Kasam içi dışı konple beyaz olacak ama hocam siyah doğru düzgün hiç bir şey olmayacak ondan dolayıBeyaz siyah ikilisi sırıtmaz ki. Benim kasa siyah güç kaynağım beyaz. Kabloları da öyle. Yani pek sırıtmıyor. Tam tersinde de öyle olur.