Neler Yeni

Yardım BEYAZ PSU LAZIM BULAMADIM YARDIM

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Anonim Ankh

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
furkan
Evet, ayrıca şimdi de NZXT buldum.

bunların satıcılarına güvenemiyorum hocam ya. cougarda baktım atx kaç göremedim. ama 3000 serisi ekran kartlarla beraber çıkmış. sitesinde 3000 serisi ile ilgili bir şey yazıyorud

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Anonim Ankh
bunların satıcılarına güvenemiyorum hocam ya. cougarda baktım atx kaç göremedim. ama 3000 serisi ekran kartlarla beraber çıkmış. sitesinde 3000 serisi ile ilgili bir şey yazıyorud
AptekTeknoloji'ye güvenebilirsin, ayrıca sorun olursa kendileri de ilgilenir, ayrı olarak NZXT garantisi altında olduğu için de sorun yaşamazsın.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
furkan
AptekTeknoloji'ye güvenebilirsin, ayrıca sorun olursa kendileri de ilgilenir, ayrı olarak NZXT garantisi altında olduğu için de sorun yaşamazsın.
hocam en fazla 10 k ya bulablirsem bulurum ya10 üstü çok fazla geliyor bana. güç kaynağı için veya bulamazsamda 850 alıp geçecem gibi yeter diye düşünüyorum

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Tabi zevkler ve renkler ama beyaz renk için bu kadar fiyat farkını anlamıyorum. Kasaların çoğu pavyon gibi. Bir tatmin duygusu yaşamak istersin bütçen vardır, beyaza istersen 2-3 kat para ver kimseyi ilgilendirmez. Kasa şöyle durunca şurası sırıtır mı diye fazladan psuya 3-4k vermek şu ekonomide bence doğru tercih olmaz. Aynı ürüne rengi için harcayacak fazladan paran varsa hiç sözüm yok güzel günlerde kullan ama ben tercih etmezdim dediğim gibi zevkler ve renkler.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
furkan
Tabi zevkler ve renkler ama beyaz renk için bu kadar fiyat farkını anlamıyorum. Kasaların çoğu pavyon gibi. Bir tatmin duygusu yaşamak istersin bütçen vardır, beyaza istersen 2-3 kat para ver kimseyi ilgilendirmez. Kasa şöyle durunca şurası sırıtır mı diye fazladan psuya 3-4k vermek şu ekonomide bence doğru tercih olmaz. Aynı ürüne rengi için harcayacak fazladan paran varsa hiç sözüm yok güzel günlerde kullan ama ben tercih etmezdim dediğim gibi zevkler ve renkler.
haklısın hocam zaten bende çok vermek istemiyorum en fazla 10 bin onada 850 w kesin bulunuyor en kötü ondan alacam gibi duruyor

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
furkan
kapla o zaman hocam
kaplayarak nasıl olur bilmiyorum. birde garantiye yollarken sökerken izi kalır veya alt kağıtları kaldırırsa kullanıcı hatası der yollarlar heralde. zaten kullanıcı hatası bulacak yer arıyolar :D

umtb

80+ Bronze
kaplayarak nasıl olur bilmiyorum. birde garantiye yollarken sökerken izi kalır veya alt kağıtları kaldırırsa kullanıcı hatası der yollarlar heralde. zaten kullanıcı hatası bulacak yer arıyolar :D
olmaz hocam hiç bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berkay Aydın
Hocam kasaya koyunca psu gözükecek mi onun yerine beyaz kablo alın

Top Bottom