Hayırlı Olsun Allah güle güle Kullanmayı nasip Etsin insaAllah.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleHuntsman Knife | Marble Fade FN 0.0101
Nasilim
Sizce bir sonraki bıçak hangisi olsun, 2700 TL civarı kadar?
Hayırlı olsun.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleHuntsman Knife | Marble Fade FN 0.0101
Nasilim
Sizce bir sonraki bıçak hangisi olsun, 2700 TL civarı kadar?
Map fotoğraftan ibaret, normalde o kadar almıyorum tabii aşağı yukarı hepsi fullde 180-250 arası alıyorumHayırlı olsun.
Gözüm direkt FPS değerine kaydı.
O da yeter bana.Map fotoğraftan ibaret, normalde o kadar almıyorum tabii aşağı yukarı hepsi fullde 180-250 arası alıyorum
2400 TL teşekkür ederim.Valorantta en güzel bıçak 200 TL Bu baya pahalı sanırım.
Hayırlı olsun.
Parlak Su'yu çok sevmiyorum, Ultraviolet zaten aklımda ama biraz pahalı. O bir sonraki hedef olabilir.karambit mavi su veya morötesi olabilir ayrıca nasıl bu kadar hzlı kar ediyon lan sen anlamıyorum adam uçuyor abi ne zaman envanterine baksam başka bıç
knk ben redline kasmaya çalışıyorum çok az kaldı redline dan sonra her trade de ne kadar kazanırım2400 TL teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parlak Su'yu çok sevmiyorum, Ultraviolet zaten aklımda ama biraz pahalı. O bir sonraki hedef olabilir.
8-10%knk ben redline kasmaya çalışıyorum çok az kaldı redline dan sonra her trade de ne kadar kazanırım
Ne kadar harcadın bu takas işinde? Ne kadar katladın? En az ne kadar sermaye gerekli?8-10%