Bütçen varsa Razer viper v2 pro mouse en iyi mouse olarak geçiyor ama tutuşun pençeyse Razer Deathadder V3 onunla aynı özelliklere sahip sadece şekil olarak farklılar kendi tutuşuna göre alabilirsin <3Mouse, klavye, kulaklık için fiyat/performans ürünleri önerir misiniz ?
Bütçe?Mouse, klavye, kulaklık için fiyat/performans ürünleri önerir misiniz ?
Teşekkür ederim yardım için <3Bütçen varsa Razer viper v2 pro mouse en iyi mouse olarak geçiyor ama tutuşun pençeyse Razer Deathadder V3 onunla aynı özelliklere sahip sadece şekil olarak farklılar kendi tutuşuna göre alabilirsin <3
Hepsine toplam 5k mouse çok uçuk bir şey olmasa da olur en önemlisi kulaklıkBütçe?
kulaklık olarak corsair markası başarılı mikrofon kalitesi en iyi olan kulaklık da o benceTeşekkür ederim yardım için <3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsine toplam 5k mouse çok uçuk bir şey olmasa da olur en önemlisi kulaklık
hocam mouse konusunda tutuş şekliniz nedir kulaklık konusunda razer Blackshark kraken ve steelseries ve asusun belli modelleri ses olsun müzik olsun oyundaki güzel performansları olsun gayet öndeler klavyede razer bende üst seviyedir belli steelseires modelleride aynı şekilde.Mouse, klavye, kulaklık için fiyat/performans ürünleri önerir misiniz ?
Hiç kullanmadım ama bütçeme uygun bulursam denerim hem mikrofon konusunda iyi olması çok önemli şu an James Donkey kullanıyorum sesim arkadaşlara çok az gidiyor fullememe rağmenkulaklık olarak corsair markası başarılı mikrofon kalitesi en iyi olan kulaklık da o bence
Öneriler için teşekkürler. Mouse tutuş şeklim de avuç içihocam mouse konusunda tutuş şekliniz nedir kulaklık konusunda razer Blackshark kraken ve steelseries ve asusun belli modelleri ses olsun müzik olsun oyundaki güzel performansları olsun gayet öndeler klavyede razer bende üst seviyedir belli steelseires modelleride aynı şekilde.
Fazla para vermek istemezsen steelseries prime öneririm veya deathadder serisini lakin ben kablosuz isterim dersen asus keris 2 var veya tam ergonomik zowie ec-2c ler var kablosuz onun dışında uygun fiyatlı çok bir şey yok.Hiç kullanmadım ama bütçeme uygun bulursam denerim hem mikrofon konusunda iyi olması çok önemli şu an James Donkey kullanıyorum sesim arkadaşlara çok az gidiyor fullememe rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öneriler için teşekkürler. Mouse tutuş şeklim de avuç içi