Existentia
80+ Silver
Sorun o zaten size çeviri ya da 2 ucu farklı kablo lazımHdmi ekran kart taktım bu ucu kalın olan manitörs takmam lazım ama mantiör uygun yeri yok
Sorun o zaten size çeviri ya da 2 ucu farklı kablo lazımHdmi ekran kart taktım bu ucu kalın olan manitörs takmam lazım ama mantiör uygun yeri yok
Vga ile baglanıypr manitör
Goruntu geliyorsa bazi ekran kartlari yuk altina girmeden fanlarini dondurmuyor ondandirKral ben pc açtım ekran kart fanları dönmüyor yanlış mı bağladım kabloyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Daha kabloyu bağlayamadık ldldşslalslsGoruntu geliyorsa bazi ekran kartlari yuk altina girmeden fanlarini dondurmuyor ondandir
Görüntü gelmiyormu ?Kral ben pc açtım ekran kart fanları dönmüyor yanlış mı bağladım kabloyu
.
Görüntü kablosunu tak acmayi deneKasa da kırmızı ışık yanıyor üste
İki ucu da HDMI olan bir kablo alman gerek.Eski bilgisaysrım da 1050 ti var hdmi mantiöre büyük başlıgı da ekran karta takıyordum
Bu olur muİki ucu da HDMI olan bir kablo alman gerek.
Olur.Bu olur mu
Ekran kartın yük altına girmediği için fanları dönmüyor. Sen monitöre bağladın mı dönüştücü ile? Ekran kartını yük altına sokmam lazım.Hocam ekran kart durup dururken duruypr fanlar ve kırmızı ışık çıkıyor
Kasanın üstünde