öyle diyonda knkm bir şey olurmu şimdi valoda bi kaç hatta filan verdi anlamadımkisağ üstte kırmızı X bas geç.![]()
şu videodakini deniyim olmassa öyle yapmaha çalışırımOlmadı Windows 64 net sitesinden Custom Win 11 yükleyin.
Ventoy programıyla usb bellek yapılandır ve yüklediğin isoyu o belleğe kopyala.
Yeniden format at.
Hata verir tabi. Win 11 den beklentim yok. Ben herşeyden temizlenmiş Custom win 10 kullanıyorum.öyle diyonda knkm bir şey olurmu şimdi valoda bi kaç hatta filan verdi anlamadımki
ya kral valla kral sende kralsın videoçekende adam hallettiya işimi allah razı olsun
valla o kadar detaylı bilmiyorum norml kulanıcıyım benHata verir tabi. Win 11 den beklentim yok. Ben herşeyden temizlenmiş Custom win 10 kullanıyorum.
Boşta ram kullanımı 1 gb.
Ama orijinalini yüklemeye kalksam boşta ram kullanımım coşar 4 gb kadar dayanır. Çok boşuna şişiriyorlar orijinal yapıları ya
İyi günlerde kullan kanka ben de burdan yaptım zaten sorunsuz kullanıyorum bizler gibi binlerce kişi bu şekilde kullanıyor lisans almak para israfıdırya kral valla kral sende kralsın videoçekende adam hallettiya işimi allah razı olsun
Microsoft çok kurnazdır çünkü kullanıcılara sistemi kırmaya izin verir. Neden? dersen.İyi günlerde kullan kanka ben de burdan yaptım zaten sorunsuz kullanıyorum bizler gibi binlerce kişi bu şekilde kullanıyor lisans almak para israfıdır
Abi, sen biraz gerildin herhalde, bir daha Windows konularına uğramayacağımMicrosoft çok kurnazdır çünkü kullanıcılara sistemi kırmaya izin verir. Neden? dersen.
Olayın pisikolojik tarafı çok ağır basıyor. Bedava olan şey zaten bedavadır. Linux gibi mesela pek albenisi yok.
Ama paralı olan şeyi bedavaya getirince işte hava atmalık ve paralı olan bir şeyi bedavaya kullanıyorum diye adam kendini teselli ediyor bir kere.
İstese korsanı anında bitirir ama kendi işine yaramaz. Neden, çünkü sistemi kullanan herkesin bilgisayarına anında erişimi var. Arka kapı mutlaka her sistemde var.
Neyse çok konuştum![]()
2 yıldır deneme sürümünü kullanıyorum, pekte önemi yok. Sadece etkinleştir yazısı varyeni sistem aldım kurmaya çalışıyorum ama bunları diyo çözemiyorum bi kaç bişey denedim olmuyor ne yapmalıyın biri yardım ederse 10 numara olur
Windows bilgisayarda sadece oyun oynanır. Özel verilerinizi tutmanız hata olur.Abi, sen biraz gerildin herhalde, bir daha Windows konularına uğramayacağım![]()