Yeni bilgisayar aldım neler yapmam gerek ve windows 11 etkin değil ne yapmalıyım

MozZ86

80+
Reaksiyon skoru
10
yeni sistem aldım kurmaya çalışıyorum ama bunları diyo çözemiyorum bi kaç bişey denedim olmuyor ne yapmalıyın biri yardım ederse 10 numara olur

Ekler

• IMG_7580.webp
    IMG_7580.webp
    514.6 KB · Hit: 41
Olmadı Windows 64 net sitesinden Custom Win 11 yükleyin.

Ventoy programıyla usb bellek yapılandır ve yüklediğin isoyu o belleğe kopyala.

Yeniden format at.

sağ üstte kırmızı X bas geç. :D
öyle diyonda knkm bir şey olurmu şimdi valoda bi kaç hatta filan verdi anlamadımki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmadı Windows 64 net sitesinden Custom Win 11 yükleyin.

Ventoy programıyla usb bellek yapılandır ve yüklediğin isoyu o belleğe kopyala.

Yeniden format at.
şu videodakini deniyim olmassa öyle yapmaha çalışırım

öyle diyonda knkm bir şey olurmu şimdi valoda bi kaç hatta filan verdi anlamadımki
Hata verir tabi. Win 11 den beklentim yok. Ben herşeyden temizlenmiş Custom win 10 kullanıyorum.
Boşta ram kullanımı 1 gb.

Ama orijinalini yüklemeye kalksam boşta ram kullanımım coşar 4 gb kadar dayanır. Çok boşuna şişiriyorlar orijinal yapıları ya

ya kral valla kral sende kralsın videoçekende adam hallettiya işimi allah razı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hata verir tabi. Win 11 den beklentim yok. Ben herşeyden temizlenmiş Custom win 10 kullanıyorum.
Boşta ram kullanımı 1 gb.

Ama orijinalini yüklemeye kalksam boşta ram kullanımım coşar 4 gb kadar dayanır. Çok boşuna şişiriyorlar orijinal yapıları ya
valla o kadar detaylı bilmiyorum norml kulanıcıyım ben

ya kral valla kral sende kralsın videoçekende adam hallettiya işimi allah razı olsun
İyi günlerde kullan kanka ben de burdan yaptım zaten sorunsuz kullanıyorum bizler gibi binlerce kişi bu şekilde kullanıyor lisans almak para israfıdır

İyi günlerde kullan kanka ben de burdan yaptım zaten sorunsuz kullanıyorum bizler gibi binlerce kişi bu şekilde kullanıyor lisans almak para israfıdır
Microsoft çok kurnazdır çünkü kullanıcılara sistemi kırmaya izin verir. Neden? dersen.

Olayın pisikolojik tarafı çok ağır basıyor. Bedava olan şey zaten bedavadır. Linux gibi mesela pek albenisi yok.

Ama paralı olan şeyi bedavaya getirince işte hava atmalık ve paralı olan bir şeyi bedavaya kullanıyorum diye adam kendini teselli ediyor bir kere.

İstese korsanı anında bitirir ama kendi işine yaramaz. Neden, çünkü sistemi kullanan herkesin bilgisayarına anında erişimi var. Arka kapı mutlaka her sistemde var.

Neyse çok konuştum :D

Microsoft çok kurnazdır çünkü kullanıcılara sistemi kırmaya izin verir. Neden? dersen.

Olayın pisikolojik tarafı çok ağır basıyor. Bedava olan şey zaten bedavadır. Linux gibi mesela pek albenisi yok.

Ama paralı olan şeyi bedavaya getirince işte hava atmalık ve paralı olan bir şeyi bedavaya kullanıyorum diye adam kendini teselli ediyor bir kere.

İstese korsanı anında bitirir ama kendi işine yaramaz. Neden, çünkü sistemi kullanan herkesin bilgisayarına anında erişimi var. Arka kapı mutlaka her sistemde var.

Neyse çok konuştum :D
Abi, sen biraz gerildin herhalde, bir daha Windows konularına uğramayacağım :LOL::pikacu:

yeni sistem aldım kurmaya çalışıyorum ama bunları diyo çözemiyorum bi kaç bişey denedim olmuyor ne yapmalıyın biri yardım ederse 10 numara olur
2 yıldır deneme sürümünü kullanıyorum, pekte önemi yok. Sadece etkinleştir yazısı var :D Çok dert ediyorsan turuncu siteler de 5 10 liraya satıyorlar lisans anahtarı :D

Abi, sen biraz gerildin herhalde, bir daha Windows konularına uğramayacağım :LOL::pikacu:
Windows bilgisayarda sadece oyun oynanır. Özel verilerinizi tutmanız hata olur.
Kendim bizzat sızmıştım başka kişilerin bilgisayarlarına, c ve d diskleri önümdeydi elim titriyordu. Resimlerine videolarına bakıp çıkmıştım. Neyse kendiniz bilirsiniz.

Edit:
Oluyor mu?
Oluyor bal gibi hemde.
Karşı tarafa Rat virüs felan atmadan hemde.

Tpm 2.0 sizin güvenliğiniz için olan çip'midir sizce? Trusted Platform Module?

Ya gerçek ismi Transfer Platform Module ise? Yapay zekanın sizin bilgisayarınızda olan verileri incelemesi için transfere ihtiyacı olduğunu söylersem?

Son düzenleme:
Windowsun tpm 2.0 olmadan kurulmayacağını ama sonradan microsoftun aman isterseniz bu yolla tpm 2.0 olmasa bile kullanabilirsiniz demesi. Ama sorumluluk almayız demesi.

eee noldu güvenliğimiz için değilmiydi şu illet? Demek ki değilmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,644
Üyeler
183,151
Son üye
furkanekn
Geri