bu düşünce yanlış o dedigin kartların hiçbirisi 2023 deki 3a oyunları açmaz 4gb bellekten kaynaklı ama series s ne olursa olsun 2030 yılına kadar oyunları açacak yanlış bilgi vermeyin.Xbox Series S'in grafik kartı GTX 1660, GTX 1650 Super ve RX 5500 XT'ye denkmiş. Yani elinde zaten bir Series S var gibi düşün.
elbette açacak ancak nasıl açıcak ss artık çok geride kaldı diğer konsollara göre çok kötü kaldı bazı oyunları azr zor çalıştırıyor benim tavsiyem gidip yeni bi pc almanbu düşünce yanlış o dedigin kartların hiçbirisi 2023 deki 3a oyunları açmaz 4gb bellekten kaynaklı ama series s ne olursa olsun 2030 yılına kadar oyunları açacak yanlış bilgi vermeyin.
Güzel bir pc 20k xbox series s 3 yıl beni götürse yeterelbette açacak ancak nasıl açıcak ss artık çok geride kaldı diğer konsollara göre çok kötü kaldı bazı oyunları azr zor çalıştırıyor benim tavsiyem gidip yeni bi pc alman
ne tarz oyunlar oynayacaksınGüzel bir pc 20k xbox series s 3 yıl beni götürse yeter
Party animals gibi oyunlar bide hikayeli oyunlarne tarz oyunlar oynayacaksın
o zaman alabilirsiniz ancak aklınızda bulusun çok iyi bir performans beklemeyinParty animals gibi oyunlar bide hikayeli oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten game pass alırım
Zaten 1080p 60 FPS olsun yetero zaman alabilirsiniz ancak aklınızda bulusun çok iyi bir performans beklemeyin
ilk kez konsol alıyorum. Merak gidermek içino zaman alabilirsiniz ancak aklınızda bulusun çok iyi bir performans beklemeyin
o zaman alabilirsin sahibinden üzerinden kurumsal konsol satan mağazalardan ucuza alabilirisinizZaten 1080p 60 FPS olsun yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk kez konsol alıyorum. Merak gidermek için
Mantıklı olmaz series s satmış biri olarak diyorum konsol ben oynadığımda dying light 2 yi örnek vereyim performans modunda pixel pixeldi bazı oyunlar next gen update yemediğinden 30 fps sabitti rdr 2 gibi konsolun donanımsal olarak geleceği vaadetmiyor ya series x ya da ps5 almak lazım konsol tarafı içinGTX 1650 Tİ olan bir laptop um var yeni pc almak yerine Xbox series s alsam mantıklı mı olur ? Kaç yıl idare eder
Hocam konunun üzerinden biraz geçmiş ama malum oyun fiyatlari dolar kuruyla olduğu için almak mantıksız olmaz mi pc de korsan ve epic games var. Ve bende pc topamayı düşünüyorum bütçem fazla değil rx 6400 i3 10100 alınır mı bazı yerlerde alınmaz falan deniliyor 2.el sansim yokHocam bence uygun monit varsa (Xbox için TV varsa zaten) PS4 almanı öneririm şu anda birer sürü oyun indirimde ben rdr2 ile GTA5 alacağım belki doom da alırım ama bence PS4 alın şuan zaten elinizde series s var