Neler Yeni

Yeni bilgisayar almak yerine Xbox series s alsam mantıklı olur mu

NOON01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
mert tekin
Hocam konunun üzerinden biraz geçmiş ama malum oyun fiyatlari dolar kuruyla olduğu için almak mantıksız olmaz mi pc de korsan ve epic games var. Ve bende pc topamayı düşünüyorum bütçem fazla değil rx 6400 i3 10100 alınır mı bazı yerlerde alınmaz falan deniliyor 2.el sansim yok
Alınması çok mantıklı değil rx 6400 GTX 1650 denk diye biliyorum ve bende de GTX 1650 var artık ömrü doldu. Önerdiğiniz işlemci ise oyunlarda çok iyi performans vereceğini düşünüyorum. Ama ekran kartı olarak en azından arc 750 düşünülebilir hocam.

quahs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet emre Gunes
Alınması çok mantıklı değil rx 6400 GTX 1650 denk diye biliyorum ve bende de GTX 1650 var artık ömrü doldu. Önerdiğiniz işlemci ise oyunlarda çok iyi performans vereceğini düşünüyorum. Ama ekran kartı olarak en azından arc 750 düşünülebilir hocam.
Hocam ne yazikki ailem almis artik parami biriktirip ileride iyi bir ekran karti alabilirim i3 10100f var suan bende buna kac yil sonra yeni bir ekran karti takabilirim eskimesini goz onunde bulundurursak

NOON01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
mert tekin
Hocam ne yazikki ailem almis artik parami biriktirip ileride iyi bir ekran karti alabilirim i3 10100f var suan bende buna kac yil sonra yeni bir ekran karti takabilirim eskimesini goz onunde bulundurursak
Ne yaziki bu konu hakkında çok bilgim yok hocam ayrı bir konu açılabilir.

Top Bottom