Hocam ekran kartını nerden aldınız ?
Kasa tower 900 olarak geciyor ama bana kucuk geldi biraz .....Hocam kasa modeli ne ?
Kasanın fiyatı alacağım sistemden daha pahalıKasa tower 900 olarak geciyor ama bana kucuk geldi biraz .....
iki hafta surer bence kasa baya buyuk boya filanda cikti yavas yavas no paniekHocam en son halini merak ettim şimdi bitirin artık
Panik yapmıyorum dostum aklıma fikirler getiriyorsun biraz senden esinlenerek bişeyler yapacağım sanırım yaza doğruiki hafta surer bence kasa baya buyuk boya filanda cikti yavas yavas no paniek
Hocam remleri ne zaman aldınız bilmiyorumda corsair 3600mhz cl16lık kitler samsung b-die ciple geliyordu daha güzel sonuclar elde edebilirsiniz.Arkadaslar 1 aydir parca tedarik etmeye calisiyorum, malesef piyasalarda fiyatlar almis basini gitmis 5950x islemciyi bulana kadar 2 ay gecti
Auros 570 master Serisi
3200mhz 32gb ram
6900xt amd
5950x islemci
Sistem sivi sovutma ile calisacak resim ve gelismeleri bu baslik altinda bildirecegim
1 ay oldu alali artik 5 yil sonra diger sisteme gectigimizde bide ben 400 TL'ye 3600 mhze gormustum corsairin 16 gb ben burada 200 euro vermistim 32 gbeH
Hocam remleri ne zaman aldınız bilmiyorumda corsair 3600mhz cl16lık kitler samsung b-die ciple geliyordu daha güzel sonuclar elde edebilirsiniz.
insallah istegine gore yaparsin birseyler yardimim filan dokunursa mesaj at ben yurtdisindayim parca filan almak istersen yonlendriebilirim ama ramlar turkiyede ucuzPanik yapmıyorum dostum aklıma fikirler getiriyorsun biraz senden esinlenerek bişeyler yapacağım sanırım yaza doğru