Yeni bilgisayara windows 10 kurma

Scoot

80+
Reaksiyon skoru
19
Sistem parçalarını topladım fakat açtıktan sonra işletim sistemini nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Biraz araştırdım flash belleğe kuruyoruz vs. Fakat şu an elimde bilgisayar yok. Nasıl windows 10 kurabilirim?

Sistem parçalarını topladım fakat açtıktan sonra işletim sistemini nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Biraz araştırdım flash belleğe kuruyoruz vs. Fakat şu an elimde bilgisayar yok. Nasıl windows 10 kurabilirim?
internet kafeye git win 10 iso dosyasını flaşa at eve gel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internet kafeye git win 10 iso dosyasını flaşa at eve gel
ya da bir tanıdığından atabilirsin micrsoftun sitesinde var zaten iso dosyası

Daha sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum. Kısaca anlatabilir veya link atabilir misiniz?
bu videoda her şeye detayıyla değinmiş. biraz zor gözükebilir çünkü insanların yaşayabileceği sorunlara da değinmiş. ben bu videodan bakarak kurdum. birkaç kez izle kavrarsın olayı.

Daha sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum. Kısaca anlatabilir veya link atabilir misiniz?
ilk önce iso dosyasını indireceksin 32 bit veya 64 bit sürümlerine dikkat et sonra flash belleği tak sakın ama sakın direk isoyu kopyala yapıştır yapma rufus programı var flash belleğe isoyu yazacak format atmalık hale getirecek rufus ayarlarıda
izleyerek yap iso elinde hazır varsa max 10 dakikada hazırlasın format flashını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+olarak bilgisayarın başlatılırken hafıza okumada atama yapar mesela ilk önce ssd okunacak yada hdd okunacak onu flash bellek olarak değiştirmen gerekliki ilk önce flash belleği okuyup format atılacağını anlasın bunun için ister biostan önceliği flash belleğe al istersende kısayol tuşu ile direk usb yi seçebilirsin ama herbilgisayarın kısayolu farklı tuşlara atandığı için bulmakta zorlanabilirsin

Geri