Neler Yeni

Yeni Bilgisayarın İşlemci Soğutucusunu Değiştirme

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kerem Özbey
Hazır sistemi alırken istediğim işlemci soğutucu seçeneği yoktu haricen başka yerden aldım. Ryzen 5600 işlemcim kendi soğutucusuyla takılı geldi. Şimdi bunun termal macunu da kurumamıştır yeni olduğu için gerçi ama şimdi ben bu sürülü macunu temizleyeyim? Bir de yeni macunu sürerken kendim yaydırmak istiyorum ama o videolarda gördüğüm küçük spatuladan bende yok artık nereden buldularsa onu :D Böyle lokantaların verdiği kartvizitlerle macunu uygulasam olur mu? Kimileri de kullanmadığın banka kartını kes demiş nasıl yapayım ilk defa yapıcam tedirginim biraz.

Bünyamina

80+ Platinum
Hazır sistemi alırken istediğim işlemci soğutucu seçeneği yoktu haricen başka yerden aldım. Ryzen 5600 işlemcim kendi soğutucusuyla takılı geldi. Şimdi bunun termal macunu da kurumamıştır yeni olduğu için gerçi ama şimdi ben bu sürülü macunu temizleyeyim? Bir de yeni macunu sürerken kendim yaydırmak istiyorum ama o videolarda gördüğüm küçük spatuladan bende yok artık nereden buldularsa onu :D Böyle lokantaların verdiği kartvizitlerle macunu uygulasam olur mu? Kimileri de kullanmadığın banka kartını kes demiş nasıl yapayım ilk defa yapıcam tedirginim biraz.
Macunu iyice temizle tabi ki de. Kutunun içinden yeni çıkan macunu uygula. Kartvizitle sürebilirsin. Yayması biraz zor olabilir. Kağıda ya da ne kullanıyorsan onda kalıyor genellikle.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kerem Özbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macunu iyice temizle tabi ki de. Kutunun içinden yeni çıkan macunu uygula. Kartvizitle sürebilirsin. Yayması biraz zor olabilir. Kağıda ya da ne kullanıyorsan onda kalıyor genellikle.
Hocam macunu nasıl temizleyeyim ıslak mendil kolonya olur mu birisi tinerle temizle yazmış falan

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam macunu nasıl temizleyeyim ıslak mendil kolonya olur mu birisi tinerle temizle yazmış falan
Önce kabasını peçeteyle al. Sonra ıslakla yüzeyi temizlersin. Ya o kadar detay düşülmesine gerek yok. :D
Bezin olsun temizlersin yani.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kerem Özbey
Yani zaten ben biraz araştırdım öyle üstünü kaplasın işlemcinin o metal plakası görünmesin yetermiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce kabasını peçeteyle al. Sonra ıslakla yüzeyi temizlersin. Ya o kadar detay düşülmesine gerek yok. :D
Bezin olsun temizlersin yani.
İnternette muhtelif rivayetler var hocam kafamı karıştırdılar :D Mesela bir videoda gördüm adam ekran kartındaki macunu kontak sprayle temizliyor

Bünyamina

80+ Platinum
Yani zaten ben biraz araştırdım öyle üstünü kaplasın işlemcinin o metal plakası görünmesin yetermiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternette muhtelif rivayetler var hocam kafamı karıştırdılar :D Mesela bir videoda gördüm adam ekran kartındaki macunu kontak sprayle temizliyor
İçerik olsun diye türlü türlü şeyler deneyebilirler.
Ben gıcır gıcır temizleyip öyle sürüyorum. Yazı parlıyordu.

Bünyamina

80+ Platinum

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kerem Özbey
Peçeteyle. Sonra peçeteyi ıslatıp siliyorum. Bazen de ıslak mendille.
Yani evet basit düşünmek lazım aslında limon kolonyası da alkollü sonuçta peçeteyle kabasını alıp sonra peçeteye kolonya damlatıp parmağa geçirip peçeteyi ufak hamlelerle tertemiz olur kezzap değil ya bu işlemciyi mi delecek 😂 Miss gibi de limon kokar :D

Ysuflix

80+ Gold
hocam sana çok pratik bir yol söyliyim ilk kez yapıyosan dediğim gibi uygulaman gayet yeterli olur diğer türlü sana ek iş olur ve fazla sürebilirsin. fazla sürme durumunda çok ısınır tekrar macun tazelemen gerekir. ortaya bi yuvarlak sık bırak ve soğutucuyu tak. yaymayla uğraşma. taşırırsan sıkıntı. çok sürersen sıkıntı. macunu limon kolonyası ile temizle ama anakarta dökme. peçeteye dök ve öyle sil.

Top Bottom