Neler Yeni

Yeni bir internet sağlayıcısına geçmek için tavsiyeye ihtiyacım var

anonymus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih
Merhaba öncelikle ben 1 seneden fazladır türksat kablonet müşterisiyim son 2-3 aydır neredeyse her gün internetimiz günde 1-2 saatliğine ya kesiliyo ya yavaşlıyo ya hiçbir sorun gözükmezken kullanılamıyo ama illaki her gün bir sorun oluyor. Sürekli müşteri hizmetleriyle görüşüyoruz arız kaydı bırakılıyor. 1 kez geldiler ondada eve girmeden dışardan bişey yapıp düzelttik dediler ama bişey değişmedi. Bu yüzden yeni bir internet sağlayıcısına ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Altyapı sorgulamalarında genelde 16mbps gözüküyor ama Comnetin sitesinde 56mbps gösteriyor sizce comnet iyi midir? veya altyapıma göre farklı tavsiyeniz varmıdır. Bu konuda çok tecrübem yok, tavsiyeye açığım. Altyapı bilgilerim şöyle gözüküyor:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comnet 56mpbs VDSL gösteriyo bu arada eklemeyi unutmuşum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-03-27 070323.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-27 070323.png
    18.8 KB · Hit: 45

anonymus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba öncelikle ben 1 seneden fazladır türksat kablonet müşterisiyim son 2-3 aydır neredeyse her gün internetimiz günde 1-2 saatliğine ya kesiliyo ya yavaşlıyo ya hiçbir sorun gözükmezken kullanılamıyo ama illaki her gün bir sorun oluyor. Sürekli müşteri hizmetleriyle görüşüyoruz arız kaydı bırakılıyor. 1 kez geldiler ondada eve girmeden dışardan bişey yapıp düzelttik dediler ama bişey değişmedi. Bu yüzden yeni bir internet sağlayıcısına ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Altyapı sorgulamalarında genelde 16mbps gözüküyor ama Comnetin sitesinde 56mbps gösteriyor sizce comnet iyi midir? veya altyapıma göre farklı tavsiyeniz varmıdır. Bu konuda çok tecrübem yok, tavsiyeye açığım. Altyapı bilgilerim şöyle gözüküyor:

türktelekomdada hipernet desteklediğini söylüyo

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Modem de sorunlu olabilir test etmek lazim

anonymus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem de sorunlu olabilir test etmek lazim
Benimde aklımda var ama nerden bilebilirimki arızanın neyde olduğunu sürekli arıyorum müşteri hizmetlerini ilgilenen yok gelip test etseler belkide modem değiştirip kurtulucaz

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf

Kesinlike Netspeed öneriyorum Millenicom ve Türk Telekom kullanan arkadaşlarım var müşteri hizmetleri sorunlarımıza yanıt vermiyor 2 haftadır Netspeed kullanıyorum doğuda oturduğum için İstanbul Valorant sunucusu sabit 19 ms veriyor batıdaki aradaşlarımda Netspeed kullanıyor 9 ms civarlarda oynuyor 6 kere aradım Netspeed müşteri destek ekiplerini 1 dakika kalmadan açıp yardımcı oluyorlar geçende küçük bir sorunumda hemen yardımcı oldular kötü bir hizmeti başkasına tabsiye etmem zaten aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1dk içinde cevap veriyor.

Top Bottom