Neler Yeni

Yeni bir sistem istiyorum

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Ryzen
yeni ekran kartları çıkcak bekleyin b580 geldiyse onun olduğu hazır alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ALİ ARDA ACAR
S*nerji sitesinde ise benim gibi sansür koyarsan atabilirsin. Linki yapıştırıp "S*nerji" yazan kısımları bu şekilde sansürle. Ya da direk sistemin ismini söyle öyle bakayım.

Ataahi Ryzen 5 sistem bu hocam​

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Adolf Hitler

Hocam 30k ya anca Amd sistem alınır bu fiyata anca 4060 Ti lı sistemler kaldı en çok üzüldüğüm daha yazın 30k civarlarına 4070 hatta 4070 super li sistemler bulunuyordu 🙁
Mesaj otomatik birleştirildi:

S*nerji sitesinde ise benim gibi sansür koyarsan atabilirsin. Linki yapıştırıp "S*nerji" yazan kısımları bu şekilde sansürle. Ya da direk sistemin ismini söyle öyle bakayım.
Aman hocam ben yemeyin boşuna sansür koysanızda her türlü önerdiğinizden banlanma ihtimali olabilir

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Alınmaz. Tamamen stok eritmek için koymuşlar parçaları. Özelleştirme fiyatları felan fiyasko.

Hocam 30k ya anca Amd sistem alınır bu fiyata anca 4060 Ti lı sistemler kaldı en çok üzüldüğüm daha yazın 30k civarlarına 4070 hatta 4070 super li sistemler bulunuyordu 🙁

Aman hocam ben yemeyin boşuna sansür koysanızda her türlü önerdiğinizden banlanma ihtimali olabilir
Valla çok kez hem öneri de bulundum hemde bu şekilde sansürlü ismini yazdım. Moderatör arkadaşlar bu güne kadar bir şey yapmadı ama bilemiyorum 😃.

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Adolf Hitler
Alınmaz. Tamamen stok eritmek için koymuşlar parçaları. Özelleştirme fiyatları felan fiyasko.

Valla çok kez hem öneri de bulundum hemde bu şekilde sansürlü ismini yazdım. Moderatör arkadaşlar bu güne kadar bir şey yapmadı ama bilemiyorum 😃.
Riske değmez bi tanesi görür rapor atar olan size olur.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,322
Üyeler
163,466
Son üye
4thfire
Top Bottom