Soran arkadaşlar stok bilgisi de sorarsa çok iyi olur bekleyenler için sabahtan beri f5 atıyorum gelmedi kasa fotosu felan değiştiKnk nasıl ulaştın bana 2 saattir cevap vermediler
Soran arkadaşlar stok bilgisi de sorarsa çok iyi olur bekleyenler için sabahtan beri f5 atıyorum gelmedi kasa fotosu felan değiştiKnk nasıl ulaştın bana 2 saattir cevap vermediler
Daha önce IPS kullanmadiysan çok fark etmessin gibime geliyor ama eğer daha fazla bütçen varsa monitör önerisi yapabilirim 165 hz 2900 civarındaArkadaşlar bu monitörü de kasayla beraber sipariş verdim fakat sistem va panelmiş siparişi verdikten sonra farkettim. Blach smearing oluyomuş sanırım rahatsız ediciymiş. Her va panel monitörde black smearing oluşuyo mu bilginiz var mı? Sizce monitörü iade edip ips panel mi almalıyım?
İnşallah düşürebilirsem sistemi 240hz acerin monitörünü alacağım IPS ve G-SYNC. Sıkıntı çıkarırmı acaba GYSNCDaha önce IPS kullanmadiysan çok fark etmessin gibime geliyor ama eğer daha fazla bütçen varsa monitör önerisi yapabilirim 165 hz 2900 civarında
Gysnc özelliği açılıp kapanan bir şey diye biliyorum sıkıntı çıkarırsa eğer kapatabilirsin ama almadan önce iyice bı araştır yanlış biliyorsam sıkıntı çıkmasın sonra sana Acer 240 lar çok ısınma yapıyor diye biliyorum daha fazla bütçen varsa daha iyi bir marka almanı öneririm Asus lg Samsung bu tarz markalar senin için daha iyi olur daha uzun süre götürür ama sen yinede iyice araştır yanlışım olmasınİnşallah düşürebilirsem sistemi 240hz acerin monitörünü alacağım IPS ve G-SYNC. Sıkıntı çıkarırmı acaba GYSNC
Ips kullanmadım internetten biraz araştırdığıma göre her monitör panelinin kendine göre sıkıntısı varmış. Va panellerden memnun olan çok kişi de var. Değiştirmeyeceğim sanırım.Daha önce IPS kullanmadiysan çok fark etmessin gibime geliyor ama eğer daha fazla bütçen varsa monitör önerisi yapabilirim 165 hz 2900 civarında
Acer 4.440Tl ondan sonra en ucuz gamepower 240hz curved curved istemediğim için almam onu ondan sonra 5.500-6000tl civarına geliyor o fiyata Asus 280hz 0.5hz alabilirim 5800tl fakat bilgisayar stoğu bitmiş iptal çok olursa geri gelir inşallah fakat alamıcam gibi duruyor bu sistemiGysnc özelliği açılıp kapanan bir şey diye biliyorum sıkıntı çıkarırsa eğer kapatabilirsin ama almadan önce iyice bı araştır yanlış biliyorsam sıkıntı çıkmasın sonra sana Acer 240 lar çok ısınma yapıyor diye biliyorum daha fazla bütçen varsa daha iyi bir marka almanı öneririm Asus lg Samsung bu tarz markalar senin için daha iyi olur daha uzun süre götürür ama sen yinede iyice araştır yanlışım olmasın
instagramdaki de ara diyorArama yapmadılarsa senlik bir sorun yok ama Instagramdan sorsan iyi olur iptal olmasın durduk yere
İnstagramdan döndü ama arayın diyor sadece düzgün cevap yok reisKnk nerden mesaj attın instagram fln mı ben attım ama cevap gelmedi mesai saatlerinde mi mesaj atiyorlar
Çoğu kişi şuanda satışa koymuş 10900 e felan istersen bakabilirsin sarı sitedenAcer 4.440Tl ondan sonra en ucuz gamepower 240hz curved curved istemediğim için almam onu ondan sonra 5.500-6000tl civarına geliyor o fiyata Asus 280hz 0.5hz alabilirim 5800tl fakat bilgisayar stoğu bitmiş iptal çok olursa geri gelir inşallah fakat alamıcam gibi duruyor bu sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada alıp satanlar için fiyatı abartmassalar alabilirim düşüremessem burdan
Almayın şunların kasalarını yazık insanlaraÇoğu kişi şuanda satışa koymuş 10900 e felan istersen bakabilirsin sarı siteden
Almayın almayın da sistem lazımsa gene iyi fiyat adam al sat yapsa bile yapacak bişey yok adamlar parasını böyle kazanıyor maalesef Türkiye piyasasıAlmayın şunların kasalarını yazık insanlara
Arkadaşlar bu monitörü de kasayla beraber sipariş verdim fakat sistem va panelmiş siparişi verdikten sonra farkettim. Blach smearing oluyomuş sanırım rahatsız ediciymiş. Her va panel monitörde black smearing oluşuyo mu bilginiz var mı? Sizce monitörü iade edip ips panel mi almalıyım?
Ben de bu monitoru siparis vermistim bu monitoru iade edip ips monitor alacagim va paneller ips kadar iyi degilArkadaşlar bu monitörü de kasayla beraber sipariş verdim fakat sistem va panelmiş siparişi verdikten sonra farkettim. Blach smearing oluyomuş sanırım rahatsız ediciymiş. Her va panel monitörde black smearing oluşuyo mu bilginiz var mı? Sizce monitörü iade edip ips panel mi almalıyım?
Zor durumda kalsam bile böyle fırsatçıları ben uygun bulmuyorum kendi kararımAlmayın almayın da sistem lazımsa gene iyi fiyat adam al sat yapsa bile yapacak bişey yok adamlar parasını böyle kazanıyor maalesef Türkiye piyasası