Bazen bundan dolayi stok geliyor iptallerden dolayi yaniTek mail le birden fazla alinmiyor iptal ediliyor dedigniz gibi yaptilarsa bilemem hocam
Üzülmedim hatta sevindim bile ciddi manada. videoda da diyor zaten rtx 2060 rakibi diye ve nvidia kullanmak biraz daha avantajlı benim için ama bu sistemi almamış olsaydım bunu da alırdım ben sadece verdiğim paradan pişmanlık duymuyorum iki sistem de güzel ve denk ben şahsen 2060 olmasını tercih ederim. Oynadığım oyunların hepsinde maksimum performansı zaten alabiliyorum bu da benim için yeterliÜzülmemek için kendime yaptığım konuşma
Yok hocam yok sisteminiz güzel güle güle kullanınÜzülmedim hatta sevindim bile ciddi manada. videoda da diyor zaten rtx 2060 rakibi diye ve nvidia kullanmak biraz daha avantajlı benim için ama bu sistemi almamış olsaydım bunu da alırdım ben sadece verdiğim paradan pişmanlık duymuyorum iki sistem de güzel ve denk ben şahsen 2060 olmasını tercih ederim. Oynadığım oyunların hepsinde maksimum performansı zaten alabiliyorum bu da benim için yeterli
Süper sistem hocam tek sıkıntı 13 bin olmasıHocam şöyle bı sistem dizdim bazı parçaları çok fiyat artıyor o kadar çıkamam bütçeye diye bazıları kötü olmuş olabilir hepsini tek tek topla eklemek istediğin şeyler olabilir ben bunu kendime göre yapmıştım sende üstünden geç rahat rahat oynarsın ne istersen
stoklar bitmiş instagramdan sordum gaminggentr ye@Abdullah Hacıgül abi bı bilgi Verde umut etmiyelim ona göre ya da bilgi vermemesi daha iyi al sat cilarin hemen haberi olmaz ihtiyacı olup takip edenler alabilir
kardeşim hiç bilmiyorsun lütfen sessiz ol i3 10100f ile i3 12100f arasında dağlar kadar fark var sırf kötü yorum yapacam diye yapmayın üstelik kasa psu gibi önemli parçalar donanım arşivi sisteminde daha kaliteli rx6600 asus dual serisinden haqqus da ssd sata donanım arşivinde wd blue m2 ssd var ramlar corsair yani o kadar saçma bir yorum yazmışsın kiÇöp bu fiyata haqqusinkide var gerçek bi kral falan dedi ama hiçte kral gibi değil sistem
adı üstünde "şikayetvar"İnsallah öyledir, sikayetvarda tonla sikayet var site hakkında.
Şikayet varda şikayet olur zaten iyi şeyler orda yazmazadı üstünde "şikayetvar"
eger kullanmayı dusunmuyorsan bana satabılırsın geldigi zamanArkadaşlar gaming genden daha önce alışveriş yapıp memnun olan var mi? Hazir sistemlerde cok sikayet gördüm ve suan aldigim sistemi iade etmeyi düşünüyorum.
Arkadaş galiba sistemin sağlam gelip gelmemesini sıkıntı ediyor sistem eline sağlam ulaşırsa satacağını sanmıyorum, bende alamadım ayın 25ini beklicem PC hocası sistemi için en kötü fırsatçılar dan alacağım.eger kullanmayı dusunmuyorsan bana satabılırsın geldigi zaman