Neler Yeni

Yeni DA sistem beklenmeli mi?

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Ben Abdullah Abi'nin cuma günü çıkaracağı sistemi almayı düşünüyordum fakat kendime göre özelleştirmesi yoktu. Teknobiyotik'te güzel bir kasa buldum fakat alayım mı almayayım mı bilemedim. Sizce ilerleyen zamanlarda yeni çıkaracağı kasayı bekleyeyim mi yoksa direk alıp geçeyim mi? Aklıma bir de incehesaptaki yeni stoklar takıldı. Gamepower warcry kasası efsane bir şey belki incehesapta yapacağı sistemi özelleştirip öyle alabiliriz diye düşünüyorum. Sizce nasıl olur?

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Bütçe ne kadardı da ?

COREXAR

80+ Silver
İncehesaptan yapacağını bilemezsin 1ay bekliycek zamamın varsa bekle ama onunda istedğin özelleştirmemeyi sunmama ihtimali var da 2 sistemde neyi değiştirip alıcaktın?

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe ne kadardı da ?
8000 civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncehesaptan yapacağını bilemezsin 1ay bekliycek zamamın varsa bekle ama onunda istedğin özelleştirmemeyi sunmama ihtimali var da 2 sistemde neyi değiştirip alıcaktın?
Abdullah Abinin yaptığı sistemler cidden f/p oluyor. Özelleştirme ile rtx 2070 super ve r7 3700x olur mu ki diye düşünmüştüm bir daha sistem yaptığında.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Ben Abdullah Abi'nin cuma günü çıkaracağı sistemi almayı düşünüyordum fakat kendime göre özelleştirmesi yoktu. Teknobiyotik'te güzel bir kasa buldum fakat alayım mı almayayım mı bilemedim. Sizce ilerleyen zamanlarda yeni çıkaracağı kasayı bekleyeyim mi yoksa direk alıp geçeyim mi? Aklıma bir de incehesaptaki yeni stoklar takıldı. Gamepower warcry kasası efsane bir şey belki incehesapta yapacağı sistemi özelleştirip öyle alabiliriz diye düşünüyorum. Sizce nasıl olur?
Kardeşim sistem daha yeni cıktı yani bence sistem bekleme şu an

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim sistem daha yeni cıktı yani bence sistem bekleme şu an
8k bütçe var. Bütçe 6000 civarı olsaydı gözüm kapalı alırdım. Özelleştirmede rtx 2070 s falan olsaydı çok iyi olurdu.

• Beğen
Reaksiyonlar: AIPX

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
8k bütçe var. Bütçe 6000 civarı olsaydı gözüm kapalı alırdım. Özelleştirmede rtx 2070 s falan olsaydı çok iyi olurdu.
Üst düzey alacaksan teknobiyotik önermem bütçe sıkıntın yoksa marka urunleri tercih et bence.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
bir sonraki sistem tahminimce 4k civarı olur siz alın en iyisi daha yeni yüksek bütçe f/p çıkardı

kubi07

80+
Sistem çıksında alayım diye beklersen bu yazıda bekleyerek geçirirsin haberin olsun.
6k üstü bütçelerde sistem çıkacağını zannetmiyorum.

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bence bu da iyidi 2400tlye çatır catir yerdin 5600tlyr ilk çıktığında alırdın miss

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Üst düzey alacaksan teknobiyotik önermem bütçe sıkıntın yoksa marka urunleri tercih et bence.
Teknobiyotikteki ürünler kalitesiz mi? Galax,dark,geil vb markalar kalitesiz mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,664
Üyeler
166,251
Son üye
Expi
Top Bottom