Kratos2008
80+ Silver
Dahası
12k kdv 12k ötv desen 36k mis gibi alcaz içimizeYurtdışında 12 bin TL ye satılıyor galiba öyle gördüm sanki
12k kdv 12k ötv desen 36k mis gibi alcaz içimizeYurtdışında 12 bin TL ye satılıyor galiba öyle gördüm sanki
Hyperion boş ağırlığı 20 kilo sen ne diyorsunHocam bir yanlışlık olmasın içi dolu kasa ağırlığı yada max ağırlık falan qwewqeq Kendimi avutmaya çalışıyorum şimdide abi 15 kilo kasayı getiren kargocuya üzüldüm
kargocu hulk falanmıHyperion boş ağırlığı 20 kilo sen ne diyorsun
Haf 700 evo kullanıyorum kasayı 5 kat üst kata tasidik sen düşün reis oda boş hali şuan dolu hali rahat 40 45 kg vardırHocam bir yanlışlık olmasın içi dolu kasa ağırlığı yada max ağırlık falan qwewqeq Kendimi avutmaya çalışıyorum şimdide abi 15 kilo kasayı getiren kargocuya üzüldüm
aga senin sağ kol baya gelişmiştir taşıya taşıyaHaf 700 evo kullanıyorum kasayı 5 kat üst kata tasidik sen düşün reis oda boş hali şuan dolu hali rahat 40 45 kg vardır
Hocam belinize yazıkHaf 700 evo kullanıyorum kasayı 5 kat üst kata tasidik sen düşün reis oda boş hali şuan dolu hali rahat 40 45 kg vardır
böö korktun mubeyler hıçkırık tuttu nası geçer yardım ölüyom
Senin Instagram bulamadım benkargocu hulk falanmı
seni takipçilerden bul abi o yaz çıkarSenin Instagram bulamadım ben
olm çok kötü oldum ağzımdan midem çıkcak gibi olduböö korktun mu
Çıkmadıseni takipçilerden bul abi o yaz çıkar
dur ab mesaj atımÇıkmadı
abi bu fitnes müzik yazıyo hikayede o sen değilmisinÇıkmadı