15k kasayı gec bende 15k sistem yokYok la şaka dedik ya nerede bende 15 bin TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa bu umarım tr de çıkar
MORPHEUS WH - DeepCool
Modularity has a new face, and it comes to us in the form of DeepCool's internally reconfigurable ATX+ chassis: the MORPHEUS WH. With incomparable compatibility and a spacious layout, the MORPHEUS WH is the best option for the DIY modder or the casual PC enthusiast. - DeepCool was founded with...www.deepcool.com
çoğu kadından güzel kasa umarım çıkarYok la şaka dedik ya nerede bende 15 bin TL
MORPHEUS WH - DeepCool
Modularity has a new face, and it comes to us in the form of DeepCool's internally reconfigurable ATX+ chassis: the MORPHEUS WH. With incomparable compatibility and a spacious layout, the MORPHEUS WH is the best option for the DIY modder or the casual PC enthusiast. - DeepCool was founded with...www.deepcool.com
Kasa efsaneymiş hocam bu kasa çıktımı peki bilgi verebilirmisinizYok la şaka dedik ya nerede bende 15 bin TL
MORPHEUS WH - DeepCool
Tryede getirirler diye düşünüyorum içinden uzatma kabloda çıkıyormuş efsaneYok la şaka dedik ya nerede bende 15 bin TL
MORPHEUS WH - DeepCool
Kasa işlevsel yapıldı birçok özelliği var modüler bir kasa yurtdışı satışı var galiba tr de yok ben bunu bekliyorum çıkmasını bakalımKasa efsaneymiş hocam bu kasa çıktımı peki bilgi verebilirmisiniz
senin kasada güzelmiş ne kullanıyon kral haf 700 evo falanmı ( benim 120mm sogutucu destekleyen kasanın bakıs )Kasa efsaneymiş hocam bu kasa çıktımı peki bilgi verebilirmisiniz
Tryede getirirler diye düşünüyorum içinden uzatma kabloda çıkıyormuş efsane
Bayıldım kasayaYok la şaka dedik ya nerede bende 15 bin TL
MORPHEUS WH - DeepCool
her anakart uyuyor sanırım öyle dedine göreKasa işlevsel yapıldı birçok özelliği var modüler bir kasa yurtdışı satışı var galiba tr de yok ben bunu bekliyorum çıkmasını bakalım
bende bendeBayıldım kasaya
Geniş ferah bu kasa asla ısınmaz ve de görünüşü çok iyiBayıldım kasaya
ben varken kasayı seçtin sen he trip atcam bekleNikah masasına giderim ben bu kasayla
Deepcoola mail atayım hocam bakalım ne diyecekler
aga kule soğutma gelcekmi yada psu?Nikah masasına giderim ben bu kasayla
Ben bunu bekliyorum hele lansman fiyatı iyi olursa cidden alırım dursun sistem kurmadan bile ilerde kurarsam kullanırım çok işlevsel bir kasa birçok özelliği varNikah masasına giderim ben bu kasayla
aga 7500f kule soğutucuyle soğutulurmu?Ben bunu bekliyorum hele lansman fiyatı iyi olursa cidden alırım dursun sistem kurmadan bile ilerde kurarsam kullanırım çok işlevsel bir kasa birçok özelliği var
Hocam bu ürün şuan tanıtıldımı onu anlayamadım efsane oraya kadar problem yokta varmı satisi onu anlayamadim yoksa ces 2024mu bekleniyorBen bunu bekliyorum hele lansman fiyatı iyi olursa cidden alırım dursun sistem kurmadan bile ilerde kurarsam kullanırım çok işlevsel bir kasa birçok özelliği var