Neler Yeni

Yeni Dell G15 RTX 3060

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berke

Biliyorsunuz Dell'in bu modeli ısınma sorunluydu ancak bu sene kasa değişikliğine gitmişler ALİENWARE kasası sanırsam ancak hala şüphelerim var bu bilgisayarı kullanan, alan var mı? ısınıyor mu kasa yapısı sağlam mı kronik sorunu var mı yani alırsam pişman olur muyum? (yazılım ve oyun için kullanacağım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Alınabilir bir model.

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan

Bu benim incelemem, üstüne ayrı olarak da kendisine baya güvendiğim bir kanalın aynı cihaz üzerine incelemesi var. Bence kesinlikle alınır, sırf pili için.

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
Dell'in ısıyla gündeme gelmesi beni şaşırttı, 2014'ten beri kullandığım laptopu geçen sene temizlik maksadıyla termal macunu değiştirmesem öyle kullanmaya devam edebilirdim. Videoda gördüğüm kadarıyla bakır boruları laptopun altından değil üstünden geçirmişler doğal olarak klavye kısmında ısıyı hissedersiniz ama PC'nin ısısında bir değişiklik olacağını düşünmüyorum sadece ısıyı sizin hissetmenizi düşünemediler herhalde, ya da gaming laptop herkes harici klavyeyle oyun oynuyor zaten diye de düşünmüş olabilirler. Ben bir daha laptop alacak olsam Dell tercih etmeye çalışırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,447
Üyeler
169,569
Son üye
antepli272727
Top Bottom