Neler Yeni

Yeni ekran kartı aldım ama sistemim yavaşladı.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
ddu yu indir masa üstüne at bilgisayarı power tuşuna basılı tutarak kapat tekrar aç ve menüden güvenli modu seç açılınca dduyu çalıştır nvideayı seç ekran kartını seç ve sildikten sonra tekrar başlta bas açılınca rx550 nin driverini kur ve yeniden başlat bu kadar
Peki burada varmıdır DDU ile nasıl temizleme yapılır.Yoksa direk Youtubeden bakayım mı

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
ddu yu indir masa üstüne at bilgisayarı power tuşuna basılı tutarak kapat tekrar aç ve menüden güvenli modu seç açılınca dduyu çalıştır nvideayı seç ekran kartını seç ve sildikten sonra tekrar başlta bas açılınca rx550 nin driverini kur ve yeniden başlat bu kadar
Bunu denicem olmassa tekrar yazarım size
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu denicem olmassa tekrar yazarım siz
ddu yu indir masa üstüne at bilgisayarı power tuşuna basılı tutarak kapat tekrar aç ve menüden güvenli modu seç açılınca dduyu çalıştır nvideayı seç ekran kartını seç ve sildikten sonra tekrar başlta bas açılınca rx550 nin driverini kur ve yeniden başlat bu kada

Son bişi sormak istiyorum ben RX550 nin driverlerini kurmuştum ve sistemde takılı şimdi ben DDU ile silip yeniden başlatsam olur demi ?

Son düzenleme:

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Bunu denicem olmassa tekrar yazarım size
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son bişi sormak istiyorum ben RX550 nin driverlerini kurmuştum ve sistemde takılı şimdi ben DDU ile silip yeniden başlatsam olur demi ?
nvdianın sürücülerini sildin mi daha önce. silmediysen ilk önce nvideanın sürücülerini sil ve sildikten sonra bişey yapmayı seç sonra amdyi seç sildikten sonra tekrar başlat de

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
nvdianın sürücülerini sildin mi daha önce. silmediysen ilk önce nvideanın sürücülerini sil ve sildikten sonra bişey yapmayı seç sonra amdyi seç sildikten sonra tekrar başlat de
Yani her iki driveride kaldırıp tekrar mı Amd driverlerini kurayım ?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Yani her iki driveride kaldırıp tekrar mı Amd driverlerini kurayım ?
aynen öyle ama dediğime dikkat et amdyi 2. sırada sil ve sildikten sonra yeniden başlat demen lazım kesinlikle yoksa siyah ekran yersin ya da sildikten sonra kapat de kendin aç

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
aynen öyle ama dediğime dikkat et amdyi 2. sırada sil ve sildikten sonra yeniden başlat demen lazım kesinlikle yoksa siyah ekran yersin ya da sildikten sonra kapat de kendin aç
Çok teşekkür ederim şimdilik eyer kasma vb sorunlar geçmesse geri gelicem

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
hocam şimdi dediklerinizi yaptım valoda 50-60 fps den 100-138 e çıktı faydası oldu ama oyunum neden hala kasıyo anlamış değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,636
Üyeler
168,327
Son üye
subahn qarayev
Top Bottom